ТЯ ще ви разбие представите – Ева Вълева е манекенка – БОЕЦ!

Моделка раздава крoшета и нокаутира наред

Красавицата Ева Вълева, модел на “Визаж”, напоследък се изявява и в друго едно свое амплоа. Тя показва завидни спортни умения, техника и хъс в смятаната по-скоро мъжката дисциплина ММА (смесени бойни изкуства).

През месец септември т.г. Ева излезе на профи среща срещу световната шампионка по кикбокс Нивес Радич в Женева, по време на провелия се там турнир по Смесени бойни изкуства.

Нейното участие отбеляза и дебюта на българска състезателка в този спорт навън. Тогава моделката получи аркада над едното око, което наложи и прекратяването на мача, но Ева е твърдо решила да продължава да раздава крошета и се надява да намери достойни противнички за предстоящите състезанията по свободни боеве в Русе, другия месец, и  в София през месец декември.

Ева е впечатлила не един специалист в сферата, което доказват и предложенията от бразилски мениджър, както и за бъдещи участия в Германия.

Ева Вълева има дългогодишна кариера на модел в МА “Визаж” – работила е във Франция, Италия, Турция, Гърция, Южна Африка. Участвала е в множество ревюта на Римската седмица на висшата мода „Alta moda“, снимала е за гръцкия “ELLE”, за италианския “GQ”, за френското бюти списание “Votre Beauté ”, снимала е също така кампании за “L`Оréal Paris”, “Fiorucci Shoes’ и много, много други.

Beautyful Eva Slide Show

Коментари (3)

Публикувано в на 12 октомври 2010 г.