ТЯ пуска ръка на Таня Боева – защото е Лейди БИ! (снимки)

Футбол, тройки и олимпийски шампион във „Версай”

Клуб „Версай” изненада конкуренцията, като създаде собствен футболен тим и се включи в надпреварата за купата на „София Спорт”.

Въпреки студеното време тимът на „Версай” излезе на мини-стадиона в Студентски град с истински екипи в синьо и бяло, брандирани с името на станалото вече култово заведение. Футболистите на клуба ще се борят за голямата награда на първенството, в което са включени четиридесет отбора.

Във „Версай” страстите се нагорещиха от тройна коалиция между Таня Боева, Лейди Би и палава клиентка на заведението, които заформиха пламенна тройка на дансинга.

Лейди Би не пропусна да пусне ръка на Таня, която се появи по къси кожени панталонки и с наколенки. Лейди Би следваше черно-белия мотив на Таня, но не остави много на въображението със заешки сутиен и гол татуиран корем.

Емануела, която се погрижи купонът във „Версай” да е на макс, не пропусна да дари с внимание и най-малкия посетител на клуба – Георги Софкин, президент на Асоциацията на малките хора. Софкин, който е висок 135 см и известен с олимпийската си титла по бадминтон, палаво плезеше език в прегръдките на Емануела, докато тя пееше хита си „Досещай се сам”.

Коментари (0)

Публикувано в на 25 октомври 2010 г.