Тя познава всичко: Маг Сибила гостува в „Горещо“

Пророчества, които се сбъдват

Тази събота, 1 май от 22:20 часа телевизионният таблоид „Горещо” представя отново един свой гост, който, случайно или не, се превърна в един от най-успешните магове – поне според екипа.

Преди около от две години при гостуването си в предаването маг Сибила предрече бременност на Венета Райкова, дете на Бербатов и премиерски стол за Бойко Борисов.

Към онзи момент единствено изборната победа на ГЕРБ изглеждаше вероятна – нито Венета, още по-малко Димитър Бербатов и приятелката му бяха правили дори и намек, че работят за наследници.

Година и половина по-късно всички тези предсказания се сбъднаха! Затова, в момент, в който по цялата планета се случват неща, които никой не може да обясни, Венета Райкова реши отново да покани маг Сибила и да я попита какво ни очаква.

Ще дойде ли краят на света през 2012 г.? Според маг Сибила 2012 г. ще е бум за човечеството, което ще израсне до по-високо духовно ниво. А Апокалипсис ще има, но чак след 65 милиона години. България ще е добре, но политиците трябва да сменят посоката – към Русия, защото вибрациите на Русия са „любов”, а политическата система на САЩ ще се разпадне на отделни самостоятелни единици. Според маг Сибила атентатът на 11 септември срещу Световния търговски център е дело на самите американци.

Има ли световен заговор? Според маг Сибила сиво правителство или правителство в сянка управлява целия свят. Тя дори се съмнява, че изригването на вулкана с непроизносимото име Ейафятлайокутл е причинено изкуствено.

Какви са предсказанията на маг Сибила?

–         Водещата Венета Райкова – отново бременна!

–         Лора Крумова – с нов успешен авторски проект!

–         Миро – победител на „Евровизия”!

Какво предрече със сълзи в очите маг Сибила на любимката си Лили Иванова? Кога България ще излезе от кризата? Каква съдба видя в кристалното си кълбо за премиера Бойко Борисов, дясната му ръка Цветан Цветанов и финансовия министър Симеон Дянков? Какво да очакват Ники Кънчев, Иван и Андрей и Слави? И още – за магическите практики, за амулетите за привличане на брачен партньор и против уроки и за билките, които трябва да има във всеки един дом.

„Горещо” – събота, 1 май 2010г., 22:20 часа, Нова телевизия

Видео анонс:

Коментари (0)

Публикувано в на 29 април 2010 г.