Тя има най-секси дупе на света… и пиърсинг на зърната! „Номер 69“


Най-секси дупе в света е на корицата на новия “Номер 69”

Нашумялата танцьорка от парти-серията The Secret Garden Кристина Димитрова показва за първи път новия пиърсинг на гърдите си, а Тодор Славков разкрива някои от жените, с които е имал връзка, в новия брой на “Номер 69”. Декемврийското издание на българското мъжко списание излиза на пазара в събота, 20 октомври.

Криси Димитрова стана известна със световната си титла за най-секси дупе от конкурса, организиран от известна марка бельо през 2007-а. Тя е една от малкото българки, печелили световен финал за красота.

Днес Кристина изглежда още по-ефектно от тогава като една от звездите на шоу програмите, организирани от Биляна Йотовска и Невена Воденичарска в елитни български клубове.

Фотосесията, заснета от Петър Тодорински в клуб “Червило”, показва цялото великолепие на костюмите от тези партита, както и уникалната и маниакално поддържана фигура на танцьорката.

Не по-малък интерес предизвиква интервюто с внука на Тодор Живков, в което той прави няколко любопитни признания – с кои известни жени е имал връзка, как точно е станал прочутият инцидент с подземния бос Георги Илиев и др.

Една от най-красивите бургазлийки – моделът Таня Колева, също е сред гвоздеите в съдържанието на новия №69. Тя позира за стилна еротична фотосесия в премиерския апартамент на хотел “Приморец”.

За трети пореден брой “Номер 69” представя и сексапилните танцьорки във варненския плейбой-бар.

Класацията Star 69 отново подрежда 9 актуални секссимвола, сред които певиците Анелия, Теодора и Гергана, салонната управителка на клубовете “Маскара” и “Червило” Мариана Николова, тв водещата Петя Велкова и др.

В секцията Miss 69 са представени 6 нови открития на списанието, сред които Мадлен Веселинова от Шумен, Мирена Мянкова от Русе и Василена Аврамова от Момчилград.

Класацията “Топ 9 черни колани” е посветена на най-известните майстори на  бойни спортове у нас и по света: Бойко Борисов, Владимир Путин, Асен Блатечки, Светльо Витков и др.

В друго подреждане, този път Топ 10, са изброени най-големите провали в историята на автомобилната индустрия.

Рубриката от последна страница – “Светът на…”, е посветена на звездата от “Великолепната шесторка” – топ сървайвъра Николай Мартинов.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 ноември 2010 г.