Твоят мой живот с. 3 еп. 37 11.05.2017

Джансу се появява с бебето у Хазал. Тя моли сестра си да приготви млякото, за да нахранят детето. Хазал се опитва да каже, че бебето не може да остане. Джансу разказва, че е взела Емре от осиновителката му. Хазал е потресена.

Митхат съобщава на началника си, че Харун е действал с фирмата на Джихан, докато собственикът е бил в чужбина.

Хазал пита сестра си, дали осъзнава, че е отвлякла детето. Джансу споделя, че тя се е грижила за него и го обича. Тя счита, че Емре е нейно бебе. Хазал предлага да го върнат на осиновителите. Джансу казва на Хазал да си мълчи. Да не казва на Дениз и на другите.

Комисарят показва снимки, на които Митхат е с Хазал. Началникът поставя условие на хакера да има баланс в отношенията.

Хазал се опитва да обясни на Джнасу, че е извършила престъпление. Настоява да върнат бебето.

Джандан предлага да заведат дело за бащинство, но и Екрем трябва също да заведе дело срещу Дилара. Асу и адвокатката решават да излязат заедно.

Джансу хваща Хазал да звъни на Джихан. Момичето се оправдава, че се обажда на Митхат, за да отмени срещата, която са имали. Джансу се примирява.

Дилара е умислена. Не знае какво да направи, за да опази истината от Озан.

По телевизията съобщават, че бебето е отвлечено. Осиновителката описва жената, която е извършила това деяние. Дилара веднага разбира, че това е Джансу. Дилара звъни на дъщеря си, но Джансу не отговаря. После звъни на Дениз, но той гледа мач и не чува телефона.

Хазал настоява да се обади на майка си. Джансу отново я разубеждава. Дилара съобщава на Джихан, че Джансу е отвлякла бебето.

Митхат се разхожда умислен, за да вземе решение.

Рахми благодари на Озан за това, че го е приел в дома си, но вече иска да си тръгва. Озан не го пуска. Съобщава на дядо си, че Асу е тук.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)

Коментари (0)

Публикувано в на 12 май 2017 г.