Твоят мой живот с. 3 еп. 36 10.05.2017

Джихан съобщава на Дилара, че е знаел, че Озан не е негов син. Майката на Дилара му го е съобщила. Тъй като Джихан е отгледал момчето, вече отдавна го е приел като собствено дете. Бащата на Дилара я е накарал да направи аборт, а майка ѝ се е обадила на Джихан и го е помолила за помощ. Тогава се е оженил за нея. Баща ѝ се отказва от нея и Джихан е искал да я спаси. На младини двамата са били много влюбени. Джихан се е оженил по любов за Дилара. Но Джихан избухва и я пита защо го е лъгала толкова години. Дилара се оправдава, че не е могла да му съобщи, че е бременна от Харун, тъй като се е срамувала. След като са се оженили тайната на Дилара е охладила чувствата на съпруга ѝ. Джихан предупреждава Дилара, да съобщи на Харун, че ако се опита да си вземе Озан ще го убие, без никакви скрупули.

Когато се прибира в къщи, Дилара отваря куфара с вещи на баща си и си спомня думите на Джихан. Плаче и се пита, как е могъл да ѝ причини това нещо. Харун ѝ се обажда. Тя се овладява, но той се усъмнява. Съобщава на жена си, че пътува до Дубровник.

Дамир се стяга да купи имоти в Истанбул. Докладват му, че Харун пътува към него. Питат Дамир дали да подготвят посрещане…

Дениз споделя с жена си как е минал първият работен ден. Джансу му казва, че са осиновили Емре. Споделя, че доста се е разстроила. Дениз я успокоява, че бебето си има семейство и е добре.

Митхат и Хазал са ходили на кино. След което се разхождат заедно. На мелодия,изпълнявана от улични музиканти, двамата танцуват отдадени на своята любов.

Озан и Йозкан са заедно на кръчма. Двамата коментират поведението на Кериман. Озан е разтревожен за леля си. Младежът споделя, че е видял Асу с убития търговец на диаманти. Още повече, че леля му и Джандан са станали близки. Озан се тревожи за приятелството между двете жени. Страхува се най-вече от Джандан. Йозкан се опитва да го успокои, като му казва, че ще направи всичко възможно да провалят плановете на адвокатката.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)

Коментари (0)

Публикувано в на 9 май 2017 г.