Твоят мой живот с. 3 еп. 35 09.05.2017

Дениз и Джансу даряват сумата от 21 млн. лири и недвижимо имущество на социалната агенция. Джансу отново храни едно от бебетата. Дениз я вика за семейна снимка. Моли Джансу да не се привързва към това бебе. Тя иска да го осинови, но Дениз ѝ казва, че трябва да продължи с лечението.

Митхат гледа по телевизията награждаването в участъка. Шефът му казва, че ако се влюби в Хазал, цялата операция срещу фирмите на Джихан ще се провали.

Джихан отново разпитва Дилара с какво Харун я заплашва. Тя отново му казва, че няма нужда от помощта му. Харун с нищо не я заплашва. Просто тя иска да живее със сина си в имението заедно със съпруга си.

Йозкан е щастлив, че Хазал се е държала добре с него. Споделя с Енгин, че се чувства щастлив. Кериман идва в сервиза. Иска пари от брат си. Йозкан казва да напазаруват добре, защото иска да покани Хазал на гости.

Озан разследва смъртта на търговеца на диаманти. Хазал отива при него и го пита за Митхат. Брат й казва, че младежът е настинал и не е на работа.

Хазал отива на гости на Митхат. Той се изненадва. Момичето иска да му направи супа, за да се оправи. Младежът отказва. Хазал настоява. Той отново започва да вика по нея, че не иска. Хазал си тръгва, но Митхат я спира и се извинява за поведението си.

Дилара показва снимки от награждаването на Харун. Той се радва, че Джансу е много щастлива.

Джандан и Асуман получават резултатите от ДНК теста. Той е положителен. Екрем е истинският баща на Дилара. Асуман иска да унищожи Дилара. Джандан завежда дело и отсега настройва още повече Асу срещу сестра ѝ. Адвокатката казва, че в съда трябва да докажат изневяра, иначе няма да спечели делото. Асуман търси Екрем, за да свидетелства против родителите ѝ.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)

Коментари (0)

Публикувано в на 9 май 2017 г.