Твоят мой живот с. 3 еп. 34 08.05.2017

Харун вика Селма и ѝ предлага да започне работа във фирмата на Джихан. Жената мисли, че той се шегува. Селма му разказва, че Джихан няма да я вземе на работа. Харун е много настоятелен. Тя пита какво ще прави там.

Джандан притиска Асу да вземе нещо от Дилара, за да могат да направят теста. С помощта на Хазал сестрата на Дилара влиза в имението. Домакинята гони сестра си. Хазал настоява леля ѝ да си вземе нещата. Момичето се опитва да защити Асуман. Дилара започва да обяснява на Хазал защо е скарана със сестра си. Забранява на Хазал да се вижда със сестра ѝ.

Асуман си взима нещата и генетичен материал от четката за коса на Дилара. Хазал също започва да разпитва леля си. Асу започва да лъже племенницата си.

Селма казва на Джихан, какво е желанието на Харун. Той отказва да я вземе на работа.

Шефът на полицията съветва Митхат да каже, че е задържан заради хакерство и после се е отказал.. Джихан получава всички документи за живота на младежа от тайнствения хакер Алфа.

Асуман и Джандан поръчват ДНК теста.

Селма казва на Харун, че Джихан не иска да я вземе на работа. Той ѝ дава някакви документи, с които жената да спечели доверието на Джихан. В тях пише, че Харун е изпрал 73 млн. долара мафиотски пари.

Джихан изпраща това на Дилара. Тя съобщава на бившия си съпруг, че знае за тази операция. Джихан иска да научи с какво я държи Харун. Дилара е категорична, че не иска да разваля семейството си. Джихан не ѝ вярва.

Дилара разказва на Харун, защо е скрила от него за Озан. Тя е била бременна от Харун, но баща ѝ е нямало да позволи да се омъжи за него, след което тя се е запознала и сприятелила с Джихан. Като е разбрала, че е бременна, е решила да се омъжи за него.

Джихан назначава Селма на работа във фирмата.

Адвокатът звъни на Дениз за наследството от баща му. Той е решил да се откаже, но Хазал предлага да дарят парите за благотворителност. Дениз се съгласява.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)

Коментари (0)

Публикувано в на 8 май 2017 г.