Твоят мой живот с. 3 еп. 33 05.05.2017

Харун се обажда на Дилара. Моли я да пусне камерата на телефона си и да види как се разделя с хората от мафията. На срещата с босовете им заявява, че вече ще се занимава само с легален бизнес. Те го заплашват с убийство. Харун им съобщава, че ако не го пуснат да се прибере и ако се случи нещо с близките му, ще срещне босовете с Интерпол. Един от тях насочва пистолет към бившия си вече партньор, но не смее да стреля.

Харун съобщава на Дилара, че вече няма да прави нищо скрито покрито, защото иска да бъде щастлив със семейството си.

Джихан се среща с Ибрахим – братът на съпруга на сестра си.

Озан отива в имението при майка си. Показва ѝ диска със самопризнанията на Махиде. Казва, че Джандан е изпратила записа. Дилара му съобщава, че Махиде е вече мъртва. Тя разбира, че Асуман е получила този диск. Озан се съмнява, че Асу и Джандан се виждат. Сема го потвърждава. Дилара осъзнава, че е била използвана от близките си. Озан я пита с какво я заплашва Харун. Дилара премълчава.

Джихан пита Ибрахим, защо Рахми си е премълчал за убийството на дъщеря си. Той му обяснява, че зетят Кенан е заплашил двамата да си мълчат, за да не убие Джихан. В последствие убиецът е бил застрелян при спречкване.

Асу научава, че Махиде е умряла. Джандан си връща адвокатските права. Асуман разказва на приятелката си, че се е появил истинският баща на Дилара. Моли я да заведе дело, при което да докажат, че Дилара не е истинска дъщеря на милионера. Джандан настоява да направят ДНК тест. Асуман се надява да спечели това дело и да остави Дилара без наследството от баща им.

Новината, че Озан е син на Харун и документът, с който се е сдобил съпругът ѝ, шокира Дилара. Екрем отива да търси дъщеря си, но тя отказва да го приеме. Старецът си тръгва.

Джихан разказва на баща си, че е научил истината около убийството на сестра му. Пита Рахми защо не му е разказал истината. Старецът му дава пример, че Кенан продължавал да го заплашва, предизвиквайки разни инциденти със сина му. Джихан прощава на баща си.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)

Коментари (0)

Публикувано в на 6 май 2017 г.