Твоят мой живот с. 2 еп. 77 16.02.2017 с онлайн видео и снимки

Твоят мой живот с. 2 еп. 77 16.02.2017

Дениз вижда в друго момиче Джансу. После излиза на разходка, но продължава да се надъхва, че честта е по-важна от любовта.

Барабанистът и Хазал са на открито и признават любовта си един към друг. Решават да отидат в дома на Йозгюр и да запишат песен. Йозгюр е вдъхновен от очите на Хазал. Иска да напише песен за нея.

Дилара е неспокойна в хотела. Не може да заспи, обмисляйки ултиматума на Харун.

Джихан отново се оплаква на Йълдъръм от Айше. Адвокатът го успокоява. Казва му, че Айше е издгубила доверието в хората. Според Йълдъръм психоложката е права.

На сутринта Севинч звъни на Дилара. Пита я дали може да излезе.

Емине разказва на Рахми, че в къщата няма никой. Хазал не се е прибирала, но детегледачката казва, че момичето е излязло рано сутринта.

Джихан отива у Айше. Психоложката му се извинява и двамата се прегръщат. Той също се извинява за своята реакция. Съобщава на любимата си, че ще се разведе. Айше го целува.

Севинч се обажда на Йозкан. Кериман отива да го събуди и чува телефонния разговор. Севинч кани Йозкан да се видят, но той й отказва под предлог, че заминава за Лондон по работа. Кериман разпитва брат си с кого си е говорил по телефона.

Севинч излиза от стаята на Дилара. Взела е рокля от нейния гардероб.

Емине я среща и се интересува, защо излиза от стаята на Дилара.

Бурхан проучва всички близки на Рахми. Открива, че приятелят на стареца Суат е купил камиони с банков кредит.

Харун звъни на Дилара. Казва ѝ, че заминават с детето. Вика я да отиде на летището и да замине с тях.

Бурхан се разпорежда камионите на Суат да бъдат изгорени.

Дилара пристига на летището малко преди частния самолет на Харун да излети. Харун я моли да тръгне с тях. Дилара е раздвоена между децата си. Решава да тръгне с Харун. Отива и се сбогува с Джансу. Моли дъщеря си да разкаже всичко на Джихан.

Преди самолета да излети Махиде съобщава на Харун, че детето не е негово. Той казва на Дилара, че има проблем със самолета.

Дилара моли Харун да ѝ даде време да говори с Джихан и да се сбогува с децата си както трябва. Той се съгласява. Дилара взима бебето и слиза от самолета. Двете с Джансу се прибират в имението.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)

Коментари (0)

Публикувано в на 16 февруари 2017 г.