Твоят мой живот с. 2, еп. 75 от 14.02.2017 – Харун отвлича бебето с онлайн видео и снимки

Твоят мой живот с. 2, еп. 75 от 14.02.2017 – Харун отвлича бебето

Севинч отива при Хазал. Момичето харесва детегледачката как е гримирана. Севинч се опитва да изпроси пари от Хазал, но тя тръгва на училище. Детегледачката отново иска пари. Момичето я кара да поиска от Дилара. Севинч е изненадана, че е отсвирена.

Емрах среща Хазал на входа и й дава подарък за рождения й ден. Момичето се прави, че много бърза, и се качва в първото такси, което се появява.

Йозкан обещава да дойде бързо на заключителните преговори. Отива в имението да вземе някакви документи. Севинч му отваря вратата. Той се представя, но момичето се прехласва по него. Дилара моли детегледачката да купи капки за бебето. Йозкан предлага да закара девойката до първата попътна аптека.

Сема е на интервю за работа при Махиде. Разказва на старата госпожа защо е напуснала работата си в имението.

Йозкан започва да сваля Севинч в колата. Прави се на голям бизнесмен.

Суат и Рахми ловят риба в Босфора. Старецът само се заяжда с приятеля си. Суат отива да купи закуски, но моли Рахми да не ходи никъде, за да не му се случи нещо. Той пък се премества до Бурхан.

Йозкан се справя сравнително добре с превода. Джихан подписва договора с германците. След срещата пита за Озан как се справя. Джихан му плаща, но Йозкан отказва да получи хонорара си. Бизнесменът го убеждава, че си е заработил парите. Йозкан се съгласява с него.

Рахми се представя на Бурхан. Бащата на Дениз се хвали, че всичко при него е наред. На Бурхан му трябва четвърти за покер. Кани Рахми да отиде на играта.

Йозкан отива в детски магазин. Вижда, че количката, която си е харесал, е скъпа, но се навива да я купи. Избира дрехи на сина си.

Джандан посреща Махиде в дома си. Старата жена се кара на бившата адвокатка, защото е напуснала кафенето. Махиде се ядосва. Споменава, че Юджел се е срещал с нея. Махиде настоява Джандан да поднови отношенията си с Озан. Заплашва я с мафиота.

Айше е тъжна. Очаква Джихан да звънне. Лейля я съветва да продължава да го търси по телефона. Психоложката е отчаяна.

Йозкан е разсеян. Енгин го кара да провери маслото на колата. Озан ще закара колата на Еге. Дълара звъни на младежа, но той затваря. Йозкан плаща комисионната на младежа.

Рахми казва на Дилара какво работи Озан. Старецът отива да играе покер.

Харун се обажда на любимата си и настоява тя да говори с мъжа си за развода. Махиде подслушва разговора. Дилара настоява да говори първо с Озан. Едва тогава тя ще се почувства по-спокойна.

Махиде разпитва племенника си кога ще се съберат със сина му. Харун обяснява, че ще чака докато Дилара реши. Махиде упреква Дилара, че го размотава.

Емрах продължава да следи Хазал и гаджето ѝ. Среща се с момичето и я заплашва. Младежът разбира, че е бил заблуден. Емрах я заплашва.

Рахми влиза в залата за покер. Бурхан се радва, че старецът сяда на негова маса.

Айше отива в офиса на Джихан. Пита го какво се опитва да направи. Казва му, че е време връзката им да приключи, защото мъжът, който я обича, не трябва да я ревнува. Джихан се извинява на психоложката. Айше го моли повече да не си тръгва толкова лесно.

Дилара оставя бебето на Джихан. Нейна приятелка идва на гости. Докато прислугата съобщи, тя снима как Джихан се грижи за бебето. После жената се извинява и си тръгва.

Кериман сядат в заведението на Дениз да опият чай. Тя веднага забелязва младежът. Отива при него. Кериман разбира, че той е управител на заведението.

Сема сервира чая на Махиде и се запознава с Харун.

Приятелката на Дилара е качила снимките от телефона си в Интернет. Харун вижда новината, а Махиде налива масло в огъня, казвайки, че любимата му прави всичко възможно да му вземе сина и двамата с Джихан да го отгледат. Харун побеснява.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)

Коментари (0)

Публикувано в на 13 февруари 2017 г.