Твоят мой живот с. 2, еп. 74 от 13.02.2017 – Джихан и Айше се карат

Махиде е на вечеря с Айше и Лейля.

Харун връща Дилара в имението. Двамата пътуват мълчаливо.

Преговорите на Джихан с германските инвеститори продължават.

Емрах очаква Хазал да се прибере, но вижда Харун и Дилара. Снима ги с телефона си. След случилото се на летището Дилара отказва да прости на Харун.

Азми вижда племенника си и го гони. Взима телефона на момчето и забелязва снимките, които Емрах е направил.

Дилара е разстроена от случилото се. Харун ѝ звъни, но тя не си вдига телефона.

Махиде разпитва Айше дали Хазал е нейна пациентка. Психоложката отговаря, че всичко е под контрол. Махиде продължава да разпитва защо Хазал се е отказала от терапията. Лейля отговаря, че девойката сама е пожелала. Махиде разказва за клипа с продавача. После пита Айше кой е водил Хазал на терапия.

Дениз е в заведението си. Джансу е там с приятели. Едно от момчетата си дава сакото на момичето, за да се стопли. Дениз вижда това. Бурхан се появява в този момент. Казва на сина си, че с това образование ще може да управлява голяма фирма. Бурхан му казва, че всички се страхуват от него, но съветва Дениз да не използва техния страх. Бурхан казва, че неговите хора обичат Дениз и и затова му се подчиняват. Младежът започва да ревнува Джансу.

Момичетата си тръгват от заведението. Приятелката ѝ я упреква, че е разкарала момчето. Джансу казва, че няма вече чувства към Дениз, но после си признава, че не може да го забрави.
Кериман сватосва Хаджер за Енгин. Йозкан отново се кара на сестра си, заради организираното запознанство на Енгин и Хаджер.

Бурхан се интересува от Рахми. Дениз намира негова снимка, но мъжът не го разпознава. Бурхан казва, че Джансу е хубаво момиче. Синът му разказва своята история. За смъртта на майка си младежът обвинява Рахми.

Харун отива в кръчмата на приятеля си. Изглежда много отчаян. Веднага споделя със собственика на заведението какво се е случило.

Айше и Лейля отиват в клуба да се забавляват. Психоложката очаква там да се появи Джихан.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)

Коментари (0)

Публикувано в на 13 февруари 2017 г.