Твоят мой живот с. 2, еп. 74, 75, 76, 77, 78 от 13, 14, 15, 16, 17.02.2017

В медиите излизат снимки на щастливото семейство Гюрпънар! От една страна Айше е разстроена, че е кроила празни надежди към Джихан, а от друга – Харун е разгневен, че синът му е представян за син на Джихан. Маиде подклажда огъня и ядосва още повече Харун с поведението и с думите си за Дилара.

Най-трудното решение… В яростта си Харун предприема крайни мерки и поставя Дилара пред най-трудното решение в живота ѝ – или ще остави семейството си и ще заживее с Харун, или никога повече няма да види сина си Демир. Харун отвлича бебето.

Подготвяйки се за новия си живот, Харун и Дилара се сблъскват с поредното препятствие, този път дошло от Маиде. Посредством телефонен разговор тя научава, че Демир-Алаз в действителност не е син на Харун, а на Джихан. Вярно ли е това?

Отмъщението на Джандан! Когато Дилара казва на Озан, че е влюбена в Харун, той побеснява и намира утеха единствено при Джандан, чиято цел е да го прелъсти. Двамата биват заснети в опасна близост помежду си и когато Джихан получава скандалните фотоси на сина му, това за него е като гръм от ясно небе.

„Искам развод!“ След като вижда, че заради брака си с Дилара губи новата си любов Айше, Джихан иска развод от съпругата си. Тя е повече от щастлива от този факт, което учудва Джихан. Той все още не знае, че тя се е събрала отново с Харун…

Кой е ранен? Джихан побеснява, когато научава, че Дилара и Харун отново се виждат. Дилара обаче не разбира, че тайната ѝ е разкрита, защото по това време е у Джандан и я заплашва с пистолет, че ако не се отдалечи от Озан, ще я убие. В този момент в дома на Джандан идва Озан и се чува изстрел.

Дилара е в затвора! Дилара извършва голямо престъпление и няма къде да се скрие. Тя посреща удар дори от Харун, който ѝ казва, че Демир-Алаз не е негов син. Колкото и да се укрива, накрая Дилара бива намерена от полицията и арестувана. Тя попада в затвора. Още по-лошото е, че изненадващ свидетел дава показания срещу нея. Кой е той и защо ще шокира всички с постъпката си?

Инфо: Serialbg.net

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)

Коментари (0)

Публикувано в на 11 февруари 2017 г.