Твоят мой живот с. 2, еп. 73 от 10.02.2017 – Дилара отказва на Харун

Махиде наема Юджер да работи за Харун. Разпитва го дали Джандан си е платила дълговете си към нея. Махиде предлага бизнесменът да вразуми бившата адвокатка. Лелята е измислила план да унищожи семейство Гюрпънар, затова настройва Озан срещу майка му.

Мерве е пуснала статията за Дениз по искане на Хазал. Йозгюр продължава да търси момичето. Кани я да присъства на първия запис в студиото. Хазал му обещава да отиде. Севинч веднага предлага помощта си.

Джихан и Айше се разхождат заедно. Той я кани в една от своите вили. Джихан отново й казва, че след като я срещнал вече чувства, че живее.

Харун звъни на Дилара. Пита я за бебето. Иска да чуе синът му как диша. Хазал влиза в стаята и прекъсва разговора им. Лъже, че ще си ляга, но Севинч е готова да я изведе от вилата.

Харун настоява да се види с любимата си и детето. Дилара отговаря, че и това ще стане, но трябва да бъде търпелив.

Джансу е на гости у Йозкан. Кериман подпитва Джансу за Демир. Момичето отговаря вяло. Кериман предлага да вземат Озан на работа в сервиза. Йозкан малко се изненадва, но сестра му предлага да вземат младежа, за да им доведе клиенти.

Джихан е усилил охраната. Севинч отива да види какво става. Дилара влиза в стаята на Хазал. Иска двете да си поговорят, но момичето се прави на болна. Дилара се усъмнява в поведението на дъщеря си. Севинч е уредила нещата и Хазал отново бяга от къщи. Този път детегледачката е уредила лодка, която е управлявана от Емрах. Севинч снима това с телефона си.

Джихан и Айше вечерят заедно във вилата.

Хазал пристига в студиото. Йозгюр я посреща. Мерве и Дженгиз също са там. Барабанистът много е хлътнал по Хазал. Прекъсва записа и я целува.

Дениз все още се колебае дали да приеме баща си. Облича се официално и излиза. Качва се на колата подарена от Бурхан и отива в заведението му. Двамата се прегръщат. Бурхан подарява кафенето на Дениз.

Хазал отново дава пари на детегледачката.

Дилара и Джихан викат двете момичета на разговор. Джихан казва на Хазал, че отменя наказанието на Хазал. Връща ѝ телефона и таблета. Разрешава на дъщеря си да излиза свободно. Дилара предлага да намерят нов психолог за момичето. После иска разрешение от съпруга си да изведе бебето. Джихан се съгласява, но я пита откъде е измислила името Аваз. Тя лъже, че вече не желае детето да носи името на баща ѝ.

Йозкан споделя с Джихан, че иска да предложи на Озан работа в сервиза. Бизнесменът се съгласява.

Джансу вика брат си да дойде в сервиза.

Юджер измъква Джандан от работа. Пита я как така работи като сервитьорка и не спазва уговорката си с него. Юджер си иска петте милиона. Джнадан се опитва да се изплъзне. Озан се появява и иска обяснение от бившата адвокатка, разпитвайки я за човека, с който е говорила. Джандан го отблъсква.

Озан пристига в сервиза. Още преди Йозкан да каже предложението си, младежът избухва. Когато обаче Йозкан казва каква е работата, Озан се замисля.

Дилара и Харун обядват заедно. Той не може да се нарадва на сина си. Пита я кога ще говори с Джихан. Настоява да живеят заедно с детето. Дилара отново иска повече време. Харун ѝ отговаря, че времето работи против тях. Иска пред всички да обяви, че двамата се обичат.

Йозгюр се радва, че Хазал е отишла на среща с него. Води я в празното студио, откъдето да вземат записа. Момичето се страхува, но вижда, че приятелят ѝ е приготвил романтична закуска.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)

Коментари (0)

Публикувано в на 10 февруари 2017 г.