Твоят мой живот с. 2, еп. 72 от 09.02.2017 – Джансу изигран от Хазал с онлайн видео и снимки

Твоят мой живот с. 2, еп. 72 от 09.02.2017 – Джансу изигран от Хазал

Севинч се опитва да спре Дилара, която настоява да види Хазал. В това време бебето започва да плаче и детегледачката напомня на майка му, че е време да го храни. Севинч се обажда на Хазал да се връща. Момичето не иска, но се принуждава да се прибере вкъщи. Емрах я откарва до имението.

Махиде вика Чаатай, за да поговорят.

Джихан казва на Айше, че отново се е влюбил. Пита я дали е готова да бъде с него, след като е разказал живота си. Айше иска да бъде до него, въпреки че връзката им ще бъде трудна. Двамата с Джихан се прегръщат. Психоложката разказва, че родителите ѝ са починали и е отгледана от собственичката на чифлика, където са работили те.

Харун отива в заведението на своя приятел. Съобщава му, че е много щастлив, защото вижда сина си.

Махиде поставя задача на Чаатай да следи Джандан. Иска от него да сплаши бившата адвокатка.

Айше и Джихан разговарят за поезия. Откриват, че имат любим поет. Джихан казва, че всичките им срещи са знаци от съдбата. Двамата вдигат тост за любовта и вярата.

Емрах се опитва да разбере дали Хазал е имала среща в бара. Тя му отговаря, че са се видели с Мерве.

Джансу открива, че Хазал не е в леглото си. Вика Дилара да види. Тя се обажда на Джихан. Казва му, че Хазал е избягала. Той обещава да поразпита тук там. Хазал се появява с халат и казва, че е била в банята. Двете с Джансу отново се скарват.

Рахми се прибира и разбира, че двете момичета са се скарали. Джансу му разказва как Хазал я е обидила.

Айше отново тренира с боксовата круша, опитвайки се да приеме Джихан.

Севинч отива при Хазал. Момичето споделя с нея колко е изнервила Джансу. Хазал благодари на детегледачката за помощта, като ѝ подарява свой тоалет и ѝ дава пари.

На сутринта Джихан иска да разговаря с двете момичета. Дилара му казва, че Хазал ревнува от Джансу. Двете му дъщери са категорични, че няма да се сдобряват. Дилара научава, че Айше се е отказала да води терапията на Хазал.

Джансу пита дали наистина се подмазва на родителите си, за да я обичат. Джихан отрича. че е така.

Дилара споделя с Харун, че вече й е писнало да живее в тази среда. Харун е щастлив.

Бебето плаче. Джихан го чува и го взима на ръце. Носи го при Дилара. Харун чува, че бебето е в ръцете на съперника му и побеснява. Дилара се притеснява как да разкаже на Джихан за любовта си към врага им.

Махиде се опасява, че Джихан ще се привърже към бебето и няма да го даде.

Джихан излиза и вижда Рахми. Казва на баща си, че бебето е невинно, но той не може да приеме сина на Харун.

Озан отива в дома на Джандан. Пита я какви номера върти. Тя не му отговаря. Дори го пъди. Озан продължава да я притиска. Тя убеждава младежа, че Дилара я е довела до просешка тояга. Била е приютена от неин клиент. Озан обещава да говори с майка си. Джандан му казва да прави каквото иска, но да знае, че майка му и баща му са лоши хора. Разплаква се и прегръща Озан.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)

Коментари (0)

Публикувано в на 9 февруари 2017 г.