Твоят мой живот с. 2, еп. 71 от 08.02.2017 – Харун и Дилара в тайна афера

Бурхан научава от Инджи, че той е бащата на Дениз.

Дениз споделя с Йозкан, че е сам. Предлага двамата да се разделят заради Джансу.

Джихан отива в дома на Айше, за да си поговорят. Токът спира. Двамата разговарят на свещи. Психоложката признава, че е искала да се облече специално за тяхната среща, но се е притеснила. Джихан ѝ прави комплимент. Казва ѝ, че много я харесва, но е женен. Тя знае, че бракът му е фиктивен. Имат деца с Дилара. Но най-важното е, че Джихан не може да ѝ обещае щастие. Животът му е много объркан. Айше му отговаря, че разбира неговата нагласа, но няма щастлива любов, защото любовта няма нищо общо със щастието. Джихан споделя с психоложката, че се чувства особено, когато мисли за нея, но се страхува да не помрачи нейното щастие. Въпреки всичко обещава на Айше, че когато този страх отмине, той ще отиде при нея, защото много я харесва.

Харун гледа на телефона си снимките на бебето, изпратени от Дилара.

След разговора с Айше, Джихан отива при адвоката си. Споделя с него какво е казал на Айше. Йълдъръм го пита за бебето. Адвокатът му казва, че двамата с Дилара изобщо не си подхождат. Съвместният им живот е изстинал. Йълдъръм задава на приятеля си въпроса: Защо? Защо Джихан се жертва, след като Айше отново го е върнала към живота. Тогава приятелят му отговаря, че много харесва психоложката и отново започва да изпитва красиви чувства. Йълдъръм настоява да остави Дилара и проблемите на децата си. Дори дава пример със себе си.

Айше също трудно преживява разговора с Джихан. Нещастна е.

Джихан съобщава на Дилара, че Харун е пострадал при катастрофа, станала близо до нейната болница. Тя съобщава на съпруга си, че е ходила в клиниката, за да види свой познат от фондацията.

Айше дори не иска да се храни. Махиде я пита защо е отнесена. Харун се появява на закуска и решава да отива на работа. Айше също решава да тръгва, защото има пациент. Става въпрос за Лейля. Едва сега психоложката разбира, че Харун е влюбен.

Хазал и Джихан отиват на терапия.

Харун иска да се види с Дилара.

Кериман разпорежда на брат си какво да купи за ядене. Йозкан се ядосва. Кериман му казва, че в имението е свикнала да яде само класни храни.

Джансу се появява в сервиза. Йозкан я упреква, че вече не се виждат. Джансу разпитва баща си дали се вижда с Дениз. Той отговаря, че не е виждал младежа. Дениз в момента преживява тежки неща, но не иска да наранява любимата си.

Бурхан отива при Дениз. Подарява му кола, Дава му пари. Младежът се интересува кой е този човек. Бурхан му отговаря, че е неговият баща.

Айше предлага на Хазал да обсъдят възможността да отиде при друг терапевт. Момичето не е съгласно. Обвинява психоложката, че също не може да се справи с нея.

Бурхан разказва историята си на Дениз. Младежът реагира остро. Казва му да не говори измислици и си тръгва.

Озан отива да пие кафе и вижда, че Джандан работи като сервитьорка. На отсрещната маса Махиде наблюдава реакцията на младежа.

Дилара излиза с бебето. Азми я откарва до мястото на срещата. Тя го моли да не я чака, обещавайки да го повика, когато свърши работата си.

Харун я посреща на вратата на вилата си. Радва се на сина си. Прегръща го. Дилара е възхитена от поведението на любимия си. Той ѝ благодари за приятните емоции, които изпитва.

Севинч отива при Хазал. Тя споменава на детегледачката, че иска да отиде на концерта на Йозгюр. Младежът звъни и кани момичето. Хазал му обещава да отиде. Моли Севинч да ѝ помогне.

Харун не иска Дилара и бебето да си тръгват. Пита я кога ще говори с Джихан. Дилара не му отговаря. Той ги кара до имението, но любимата му не може да обещае кога ще се видят отново.

Харун споделя с Махиде своето преживяване.

Озан пресреща Джандан след работа. Бившата адвокатка му казва, че не иска да вижда никой от неговото семейство, защото Дилара е отнела любимия ѝ, после е направила така, че да ѝ бъде отнет лиценза за адвокат.

Севинч показва на Азми рецепта и го праща да купи лекарства за бебето. После инсценира припадък и моли Бахтияр да я придружи до стаята ѝ. През това време Хазал излиза от къщата. Емрах я кара с колата си на концерта. Преди да започне шоуто, тя се обажда на Йозгюр. Мерве също се появява. Казва на приятелката си, че са били с Дженгиз зад кулисите.

Джихан пие сам на една маса в любимото му кафене. Спомня си как се е запознал с психоложката. Постоянно мисли за срещите си с нея. Решава да й звънне, но се отказва.

Двете момичета се забавляват на концерта. Йозгюр кани Хазал на сцената. Посвещава ѝ песен.

Прочетете цялото резюме в Теленовелас Новини.

Гледай видео запис от сериала онлайн, тук или тук или тук (необходима е безплатна регистрация)

Коментари (0)

Публикувано в на 8 февруари 2017 г.