TV7 засне ексклузивен филм за Формула 1 – Валенсия 2009

Авторски филм на ТВ7- Валенсия 2009

Очаквайте в петък (28 август) от 19:35 часа, авторския филм на ТВ 7 за състезанието от Формула 1 за Гран При на Европа.

Събитието беше миналия уикенд на пистата във Валенсия, а специален екип на ТВ7 засне в продължение на няколко дни кадри от боксовете на отборите, направи ексклузивни интервюта с изявените пилоти, както и с известни личности от автомобилното семейство.

Репортерът Траян Сарафов и операторът Николай Глушков бяха в продъжение на пет дни в непосредствена близост до главните лица.

Зрителите ще имат възможност да видят уникални кадри от времето на пилотите, което прекарват в боксовете през целия състезателен уикенд, както и новини с картина от кухнята на тимовете.

Пилотът на Тойота Ярно Трули ще разкрие спецификата на автомобилната каска и в специално интервю ще обясни мерките за безопасност, които взимат шефове и състезатели преди всеки старт.

Основен акцент във филма е и хранителнияj режим на Марк Уебър, както и неговите фитнес тренировки.

Колко струват официалните фен артикули на пилотите и спецификата на трасето във Валенсия ще ни разкрие репортера Траян Сарафов.

Зрителите на ТВ 7 също ще видят и интервюто с Анди Стобарт от „Бриджстоун“, който ще анализира спецификата на автомобилните гуми с които караха пилотите в Испания.

„Формула 1 Валенсия 2009“ е с времетраене 30 минути, а това е поредния авторски филм на ТВ 7 посветен на Гран При от календара.

Студиото на ТВ 7 преди следващия старт на пистата „СПА Франкоршамп “ в Белгия ще стартира на 30 август (неделя) от 14.30 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 август 2009 г.