ТВ7 посреща нов собственик с Парадът на победата на живо от Москва?

Само по TV7 и NEWS7: Парадът на победата

На 9-ти май (събота) от 9:30ч. TV7 и NEWS7 директно от Червения площад в Москва ще излъчат Парада на победата.  Очаква се отбелязването на 70-тата годишнина от края на Великата Отечествена война да се превърне в най-мащабното събитие в историята на съвременна Русия.

По площада ще преминат 16 хиляди военни и офицери, както и над 200 бойни машини. На 9 май на Червения площад ще бъде представено и най-доброто от новото руско въоръжение. Легендарните танкове Т-34 и самоходните установки СУ-100 ще водят колоната, а след тях ще преминат дългоочакваните нови машини на руската военна промишленост: най-новият танк „Армата“, самоходната артилерийска установка „Коалициа-СВ“, подвижният противотанков ракетен комплекс „Корнет-Д“, бойната машина на пехотата „Курганец-25“ и бронетранспортьорът „Курганец-25“. В небето над руската столица ще прелетят 143 самолета и хеликоптера.

Единствено TV7 и NEWS7 ще дадат възможност на своите зрители да видят всичко, което се случва на Червения площад на 9- ти май.

В студиото водещите Николай Чадаров и Анатоли Стайков ще коментират отбелязването на 70-тата годишнина от края на фашизма, заедно с историци, военни експерти, политолози, анализатори, журналисти.

Излъчването на събитието корелира с материала „Руска развръзка в ТV7“ на „Капитал“.

Коментари (1)

Публикувано в на 8 май 2015 г.