ТВ шефове избират „Мис Ел Ей“ – голо и потно шоу! (СНИМКИ)

Стриптийз и секси дупе определиха победителката в Мис Ел Ей

Претендентките съблякоха Георги Бедников, а целувките им изпотиха Павел Чернев

Разкрепостени момичета, еротични извивки и палави погледи докараха горещото време от щата LA в новия клуб “Ел Ей” в самия център на София.

До 4 сутринта 12 нямащи задръжки момичета се пребориха за титлата “Мис Ел Ей”.

Конкурсът започна съвсем травиално – в първия тур бяха облечени в спортните облекла на държавната лотария, а вторият тур бе по бански, където всяка от красавиците беше представена с нейните мерки и за какво мечтае в живота. Да, обаче в трети тур мъжете разбраха наистина за какво мечтаят и най-вече за какво са дошли – за истинско, зрелищно и запомнящо се шоу. На сцената се качи водещата Нина Никол, която започна с думите – “така и така всички ще горим в Ада, да видим на какво сте готови, за да се сприятелите с Дявола …. в мое лице”. Тя им бе подготвила закачливи изненади, които тотално разгорещиха сцената.

Момичетата правеха стриптиййз, близаха се и се целуваха една друга, пиха по най-съблазнителния  начин от бутилката на шампанско, изсмукваха лимончето от текилата, закачаха се с черешките от мартинито.

Нина Никол дори включи и журито в сюжета тип XXL – една от претендентките пуши от пурата на Павел Чернев, след което страстно го целуна, което изпоти екс-депутата, друга съблече свикналия на какво ли не собственик на БГТВ Георги Бедников, светският бохем Жоро Френски пък разля шампанско върху най-едрогърдото момиче и започна да я подсушава с език.

По средата на тура се появи стриптийз-гурото Деян Жорека, който показа как се прави секс пред пълен клуб, без да се свалят бикините на блондинката. И след като в продължение на три часа гостите отделяха в килограми пот, дойде и кулминацията.

Всяка една от 12-те претендентки си тръгна със специални награди. Освен това лично от собственика Илко Илиев получиха ВИП карти за клубовете Ел Ей и Но Лимит, както и ваучери за консумация.

Трета подгласничка стана 19-годишната Елизабет Петрова, която разби конкуренцята с зашеметяващ естествен бюст от 95 см (на снимката най-горе).

Като втора подгласничка се нареди Гергана Симеонова, като лентата й бе връчена от генералния директор на Ал Италия Андреа Тадей.

Павел Чернев разкри, че първата подгласничка е 18-годишната Анелия Дулева.

Царицата на вечерта, най-разкрепостената и палава претендентка, носителката на специално изработената от SSG корона, първата в историята “Мис Ел Ей” стана Симона Янкова на 18 години, задия Везни. Тя се сдоби и с приза Най-секси дупе. Между туровете по-секси от всякога гостите забавляваше Клавдия.

Снимки: Георги и Митко Бедникови (БГТВ)

Коментари (3)

Публикувано в на 15 октомври 2010 г.