ТВ+ и Film+ излъчват вечерно-нощни хокейни удоволствия!


Хокейни срещи от NHL по ТВ+ и Film+

В началото на октомври по Film+ започна излъчването на северноамериканската хокейна лига NHL. Тогава каналът предаде на живо мач от „Хартвал Арена” в Хелзинки между отборите „Каролина Хюрикейнс” и  „Минесота Уайлд”.  Досега по ТВ+ и Film+ са показани четири мача, а до края на месеца остават още пет.

Тази седмица любителите на хокея ще имат възможността да се насладят на два „ледени” спортни двубоя между отборите на „Чикаго” и „Ванкувър”, както и „Торонто” и „Ню Йорк Рейнджърс”. Най-запалените фенове трябваше да са доста ранобудни, за да хванат на живо мача между „индианците” на Чикаго и канадците от „Ванкувър”. Той се излъчи в 4 часа сутринта в четвъртък (21 октомври) по Film+.

Даже още по-ранобудни трябва да са зрителите, ако искат да се насладят на прякото излъчване на мача между хокеистите от най-големия канадски град Торонто и титаните от „Ню Йорк Рейнджърс”. Живото предаване на срещата започва 2 часа след полунощ в петък (22 октомври) по ТВ+.

Разбира се, за тези, които предпочетат съня пред хекейната интрига или не успят да й се насладят поради ред други причини, Film+ ще излъчи повторенията и на двата мача.

Хекейната надпревара между отборите на Чикаго и Ванкувър ще бъде повторена в четвъртък от 20 часа, а мачът „Торонто” – „Ню Йорк Рейнджърс” ще бъде излъчен отново в 20 часа в петък.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2010 г.