TV+, F+ и Film+ излъчват 700 часа Олимпиада на живо

Над 700 часа олимпийски спорт в ефира на TV+, F+ и FILM+ HD!

На 6 февруари (четвъртък) с кратката програма при мъжете и спортните двойки във фигурното пързаляне, както и предварителните стартове в ски-свободния стил и сноуборда, лицензианта за България – “БГ Сат” АД чрез своите три канала: TV+, F+ и Film+ HD започва телевизионното излъчване на игрите на 22-рата Зимна Олимпиада в Сочи, Русия. За първи път българските зрители ще имат възможност да проследят надпреварите в различните дисциплини за всичките 98 комплекта медали, които ще бъдат раздадени в руския зимен курорт. “БГ Сат” АД ще разпредели оптимално директното телевизионно отразяване на петнадесетте вида спорт в своите канали: TV+, F+ и Film+ HD, за да могат зрителите максимално да се потопят в атмосферата на зимната спортна магия.

Традиционно най-атрактивните и високодинамични спортове, като ски-алпийски дисциплини, хокей на лед, фигурно пързаляне и биатлон ще получат максимално ефирно време по Film+ HD. Акцент ще бъдат и състезанията с българско участие, като сноуборд, ски скок, ски-алпийски дисциплини и биатлон. Денят ще започва с олимпийско студио, което ще представя програмата за деня и ще приключва с вечерния обзор, а коментарни студиа ще предхождат интересните финали.

Коментатори на състезанията и надпреварите на Олимпийските игри в Сочи ще бъдат едни от водещите имена в спортната телевизионна журналистика в България. Зад микрофона ще им партнират водещи специалисти по отделните спортове. Представянето на дисциплините, спортовете и коментаторите за 22-ите зимни Олимпийски игри вече започна в обзорното предаване “Спорт+”, което се излъчва всяка неделя от 17:30 в ефира на TV+. То ще продължи до официалното откриване на Олимпиадата в Сочи, на 7 февруари (петък) от 18:00 ч. българско време. След това зрителите на TV+, F+ и Film+ HD ще имат възможността да се насладят на над 700 часа олимпийски спорт от Сочи 2014!

Потърси излъчване на F+ тук.

Спорт на живо: тук, тук и тук

Коментари (0)

Публикувано в на 22 януари 2014 г.