Тузарско Vogue Party посреща „Хипнотик“ в клуб „Блек лейбъл“

Black Label Whiskey Bar & SV Fashion Studio

Ви канят да станете част от концептуалния fashion проект –  Vogue Party. Lifestyle събитие, което има за цел да даде израз на една по различна гледна точка към това как да забавляваме хората.

Освен обичайните за клубната култура изпълнения на живо от страна на атрактивни и талантливи танцьори- Даниела Арнаут, Кирил Димитров и Добромир Михов, организаторите на събитието са подготвили още нещо.

Голямата изненада за всички посетители на Black Label е модерна интерпретация пресъздадена от струнен квартет Hipnotic, които ще представят уникален по рода си етюд. Само тук ще видите класиката аранжирана абсолютно новаторски и trendy.

Визуализацията допълва цялостната концепция на събитието. Организаторите ще пресъздадат графична модна визия и ще ви въведат по червения килим в опушената атмосфера с множество свещи, за да ви накарат да се почуствате част от елитния свят на модата.

Изисканите ценители на това изкуство ще могат да се насладят на концептуалната обстановка, изцяло издържана в емблематичния стил Vogue, както и на вкуса на пенливо шампанско Moet&Chandon.

date:22.04.2010
start:22.00 h.
dress code:Black Tie

Коментари (0)

Публикувано в на 15 април 2010 г.