Турско, латино или българско? Сериалите се бият в „Пълна лудница“!

„Пълна лудница” замисля референдум –    турски или латино сериали обича   повече българската аудитория?!!?

Дали да продължат със „Сакъз” или пък приливната вълна на турските сериали поотминава и отново идва времето на латиносериалите – това е дилемата пред продуцентите на „Пълна лудница”! Всъщност има сериозна вероятност на върха сега да излязат българските сапунки.

За да разрешат тази загадка създателите на „Пълна Лудница”  обявяват допитване, което ще се състои на сайта на „Глобал Вижън” – продуцент на шоуто. Резултатите ще бъдат оповестени след месец и безспорно ще са от изключителна важност и национално значение.  Битката между турски, латино  и БГ сериали ще определи и дали Рачкур Мариханъм и останалите  герои на Сакъз ще продължат да ни радват или … пък на бял свят ще се появи друга пародия.

Във всеки случай съвсем скоро невероятните  Рачков, Зуека, Мария , Албена и Мария ще влязат в нови образи – тези на героите от „Пъклен дом”! Най-успешният БГ сериал „Стъклен дом”  няма да се размине без своя пародия!

В тазседмичното издание наПълна лудница” пък ще се изяви самият Елтън Джон заедно със сценичния си партньор/ка  Ру Пол. Макар за втория да не може да се каже с точност той ли е  или тя, то за актьора, който ще влезе  в неговите обувки няма подобни съмнения. Силвестър Силвестров ще бъде Ру Пол, а в ролята на сър Елтън Джон ще се изяви младият Алекс Кожухаров.

Предстоят и специални издания под надслов ХИТ ПАРАД, където ще видим събрани най-добрите музикални клипове, създадени от лудия екип на Пълна лудница!

Участвай в анкетата: www.globalvision-bg.com/?go=tvProducts

Коментари (2)

Публикувано в на 29 май 2010 г.