Турски сериал Черна любов от Диема фемили

Страстен любовен триъгълник в премиерния сериал „Черна любов“ от 20 ноември по DIEMA FAMILY

От понеделник до петък от 21.00 ч. по DIEMA FAMILY не пропускайте хитовата премиера

Звездата Неслихан Атагюл заплита сложен любовен триъгълник с двама талантливи турски актьори в премиерния сериал „Черна любов“, който стартира на 20 ноември от 21.00 ч. по DIEMA FAMILY. От понеделник до петък зрителите могат да гледат първата турска продукция, която е номинирана за най-престижните телевизионни награди Emmу. Номинацията е в категория „Теленовела“, а големите победители ще бъдат обявени в деня на премиерата на „Черна любов“ – на 20 ноември по DIEMA FAMILY.

В премиерния сериал „Черна любов“ очарователната Неслихан Атагюл влиза в ролята на крехката Нихан – тя е богато момиче от бляскавия свят на Йеникьой, но сърцето й я води в друга посока. Когато Нихан среща Кемал, монотонният му живот се преобръща до неузнаваемост. Въпреки класовите различия между едно богато момиче и един беден младеж, любовта им се оказва неустоима и стихийна – докато Кемал не напуска града, за да се омъжи тя за друг. Дълбоко огорчен, Кемал е принуден да приеме, че с Нихан принадлежат на два различни свята. Той обаче не знае, че Нихан също страда и е принудена заедно с любовта си да погребе една тайна. Без да се бави, тя се омъжва за Емир Козджуоглу, който от детството й е влюбен в нея с маниакална страст. И ако очакваният им брак изглежда идеален, за Нихан няма друга любов освен някога преживяваната с Кемал.

Драматичната история в премиерния сериал „Черна любов“ пресъздават звездите Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит, а третият актьор в любовния триъгълник е Каан Урганджъоглу в ролята на Емир. Бурак печели сърцата на зрителите с ролята си на Бали бей от „Великолепният век“, както и с участието си в поредиците „Малки тайни“ и „Чучулигата“. Освен че има десетки отличия за ролите си в хитови турски сериали, Бурак Йозчивит получава награди и за участията си в игрални филми. През 2005 г. е отличен в конкурса Best Model of Turkey, като освен това печели второ място Best Model of the World. Друга негова страст е фотографията и това е специалността, по която следва в университета Мармара в Истанбул.

Екранната му половинка Неслихан Атагюл решава, че иска да стане актриса, още когато е на осем години. Днес тя е на върха на кариерата си в турското кино и телевизия – талантът й изгрява още на 14-годишна възраст с ролята на Дениз в изключително популярния сериал „Листопад“, а любителите на романтични поредици по DIEMA FAMILY я познават и от „Двете лица на Истанбул“. Каан Урганджъоглу има в кариерата си над десет хитови сериала и шест игрални филма. Заради отрицателните герои, които представя на екран, в киносредите и сред зрителите му се носи славата на лошото момче. Също така любопитен факт е, че е снимал пълнометражен филм по негов сценарий.

Кой от двамата герои – Кемал или Емир – ще спечели завинаги сърцето на Нихан и какво ще реши съдбата за любовния триъгълник? Отговорът на тези въпроси очаквайте в премиерния турски сериал „Черна любов“ от 20 ноември – всеки делничен ден от 21.00 ч. по DIEMA FAMILY. Преди тази разтърсваща любовна история зрителите могат да гледат премиерния индийски сериал „Ритъмът на мечтите“ – отново от понеделник до петък от 20.00 ч. не пропускайте поредицата с участието на Авика Гор – една от най-скъпоплатените звезди на индийското кино и телевизия.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 15 ноември 2017 г.