Турски сериал „Кварталът на богатите“ (Medcezir) от bTV + гледай онлайн

Това лято БТВ предлага голямо разнообразие на любителите на турски мелодрами.

След старта на историческия „С Русия в сърцето“ (Kurt Seyit ve Sura), който се излъчва всяка делнична вечер от 20.00 часа, от началото на юли месец медията ще предложи на аудиторията още една нова продукция от южната ни съседка, която обаче е сред най-дългоочакваните у нас, съобщава serialiofbg.eu. От 9 юли (четвъртък) в ефира на БТВ започва сериалът „Кварталът на богатите“ (Medcezir), който е с участието на младите надежди на турското кино Серенай Саръкая („Сезони на любовта“) и Чаатай Улусой („Огледален свят“). Хитовата младежка поредица ще се излъчва всеки делничен ден от 20.00 до 21.30 часа, като ще замести приключващия на 8 юли (сряда) сериал „С Русия в сърцето“ (Kurt Seyit ve Sura).

„Кварталът на богатите“ (Medcezir) в оригиналния си превод всъщност е „Приливи и отливи“. Стартира на 13 септември 2013 г. в южната ни съседка Турция, излъчвайки се всяка петъчна вечер след 20.00 часа по телевизия StarTV. Първият сезон приключва на 13 юни 2014 г., като рейтингите на младежката мелодрама са изключително добри и всяка седмица тя застава плътно до основния си конкурент – драматичната поредица на FOX „Черната роза“ (Karagul). Вторият сезон започва на 12 септември 2014 г. и отново се излъчва всяка петъчна вечер в ефира на StarTV. Финалът на сериала бе показан преди броени дни – на 12 юни (петък) т. г., като въпреки големия спад в рейтингите на поредицата по време на втория си сезон, тя приключи повече от успешно, превръщайки се в една от най-харесваните в телевизията. Любопитно е, че всъщност „Medcezir“ е турски римейк на популярната американска драма „Кварталът на богатите“ (The Orange Caunty), излъчил се преди години у нас и постигнал небивал успех.

Освен Чаатай Улусой и Серенай Саръкая в главните роли, в „Кварталът на богатите“ (Medcezir) участват други известни актьори, сред които Баръш Фалай („Езел“ и „Момичето с червения шал“), Мине Тугай („Времето лети“), Хазал Ергючлю („Север-Юг“) и други. Съдържа общо 77 епизода, които в български вариант ще излязат около 100. Продуциран е от известната компания „Ay Yapim“. Музиката е дело на популярния Тойгар Ъшъклъ. Сценарист е Едже Йоренч.

Гледай онлайн тук или тук

Коментари (2)

Публикувано в на 18 юни 2015 г.