Турнето на Фен ТВ в Русе – Миро пее по футболна фланелка

Десислава и Миро омагьосаха русенската публика

Емануела – отново с булчински тоалет – този път черен

Грандиозният спектакъл на Фен ТВ „Да обединим българската музика” разтресе и Русе.

Освен фолклорните изпълнения на Радостина Паньова и Румяна Попова, звучаха  хитовете на поп певците Орлин Павлов и Йоанна, а също най-емблематичните песни на Емануела, Теодора, Алисия, Тони Стораро, Софи Маринова, Джина Стоева, Ивена.

Всички певци бяха облечени с различни тоалети от предишния концерт във Враца, а Емануела продължи линията с „булчинските” рокли и отново се появи на сцена с такъв тоалет – само че в черно. Той също е от части, които се свалят постепенно.

Десислава и Миро пък, които се включиха в турнето от Русе, буквално омагьосаха публиката с изпълненията си.

Миро изпя трите си емблематични  песни Слагам край, Убиваме с любов, Август е септември. Той се появи за първи път на турнето, а неговите фенове ще могат да го видят още в Пловдив на 21-ви, в Хасково на 23-ти (където пък се засича с Графа) и в Благоевград на 25-и август.

В Русе той пристигна с фланелка на Миньор-Перник, която му е дар от отбора ,и носи специален номер.

Облечена в къс бял тоалет, Десислава буквално взриви публиката с микса си от хитовете „Не вярвам”, „Две сърца”,  „Най-неправилният мъж”, „Казваш, че ме обичаш”, „Бели нощи”,  „Два магнита”.

Певицата, която пее във всички музикални жанрове, бе облечена в бял къс тоалет и с уникални боти по неин дизайн, инкрустирани с 4000 камъка. Те бяха изработени за рекордно краткия срок от три дни и са в комплект с уникален колан, отново обсипан с камъни.

Както винаги, Десислава разчита основно на семпла, но ефектна визия, като пътува с няколко сценични тоалета и преди самото представление избира какво да облече – според настроението си. С най-голямо нетърпение очаква концерта в Пловдив на 21-ви, защото от години живее там.

Видео от турнето на Фен ТВ в Русе:
Турне Фен ТВ – Русе (15.08.2011) – част 1

Турне Фен ТВ – Русе (15.08.2011) – част 2

Коментари (0)

Публикувано в на 18 август 2011 г.