Турнето на Фен ТВ – поп-фолк, поп и фолклор накуп! (снимки, видео) с онлайн видео и снимки

Турнето на Фен ТВ – поп-фолк, поп и фолклор накуп! (снимки, видео)

5 хиляди купонясваха с Фен ТВ във Враца

Близо 5 хиляди почитатели на попа, поп-фолка и фолклорната музика във Враца станаха свидетели на грандиозния музикален спектакъл на Фен ТВ (по мнение на някои фенове – около 2 500 човека). В първия град от лятното турне на телевизията публиката звучаха хитове и нови песни на най-популярните имена от трите музикални жанра.

Стадион „Хр. Ботев” бе заварден от полиция часове преди събитието. Още от 18 ч. се застичаха стотици хора, които започнаха да пълнят трибуните към 19.30 ч., а най-запалените фенове останаха прави и изпълниха пространството отпред до загражденията.

Участниците в турнето, обединяващо българската музика, пяха на огромна сцена, която в разглобен вид се превозва с три тира. Озвучаването се чуваше далеч зад пределите на стадиона, а осветлението представляваше истинска приказка в цветове. Сред озвучителите бе и мъжът на Таня Боева – композиторът Мишо Бургуджиев. Пет балета, плюс „Чинари”, които откриха и закриха с танц концерта, допълваха перфектната визия.

Сред мненията след концерта можеше да се чуе, че Фен ТВ имат още бая да поработят, докато стигнат „Планета”. При последните казеството на заснемане е в HD формат, освен това повечето от певците на Турнето на Фен ТВ бяха на плейбек, което бе разочароващо за дузина от феновете.

Според някои на част от звездите им липсва сценично поведение за турне от такъв мащаб. Сценографията и костюмите също били на по-ниско ниво от „Пайнер”, четем по форумите. Да не забравяме, че имаше и вход от 5лв.

Видео от концерта:

КОНЦЕРТЪТ

„Чинари” откриха с танц, който преля в изпълнения на фолклорните певици Румяна Попова и Радостина Паньова. След тях се включи поп откритието на Ара мюзик Йоанна. Аксиния, Орлин Павлов, Теди Кацарова, Силвия Кацарова и Ритон.

Поп-фолк частта започна с Алисия, която изправи на крака публиката с 12-минутния си микс от тотални хитове. Веднага след нея пяха Джина Стоева, Ивена, Ерик и водещите диджей Дамян и половината му Ваня.

Лияна, която участва само в концерта във Враца поради ангажименти в чужбина, нагорещи страстите, а Софи Маринова се представи в типично свой стил и накара публиката да крещи името й. След нея бе синеоката хубавица на Диапазон рекърдс Теодора. Емануела се появи в червена „булчинска” къса рокля от няколко части, които певицата захвърляше една по една, докато не остана само по горнище и бикини – също части от нестандартния тоалет.

Истински повелител на публиката се оказа Човека-глас Тони Стораро. 20-минутното му изпълнение, в което той предизвикваше публиката да пее с него, накара врачани да го викат многократно на бис. Софи Маринова и Лияна не се сдържаха и затанцуваха право на тревата до сцената.

Истинска феерия от пет балета и балетни формации допълваше визията на концерта.

ЗАД КУЛИСИТЕ

Участниците, а също гримьорите и фризьорите бяха настанени в градче от шатри, изградено зад сцената.

Алисия бе довела на концерта почти 4-годишния си син Валери-младши, който заедно с родителите й гледа концерта от ВИП местата на стадиона. Самата певица не спря да репетира заедно с балета си преди своето изпълнение, с което откри попфолк частта.

Софи Маринова търпеливо чакаше реда си в сладки приказки с Тони Стораро в шатрата с кетърнга. На съседна маса Ивена и Джина Стоева обсъждаха последните модни тенденции.

Катя и Здравко от Ритон бяха в една шатра със Силвия и Теди Кацарови. Орлин Павлов, Аксиния и Йоанна пък се смесиха с балерините и останалите изпълнители.

Силвия Кацарова се появи пред публика за последен път като неомъжена жена –певицата се ожени в неделя и ще се присъедини към турнето в Благоевград, на 25и.

Лияна бе довела дъщеричката си, която бе облечена в елегантен син детски тоалет на бели точки. Двете не се отделиха и за миг една от друга. Докато певицата покоряваше за пореден път публика, за детето се грижеха представители на Съни мюзик.

Емануела, която ожени сестра си часове преди концерта, пристигна към 21 ч. с украсен със сватбен букет автомобил. Тя се появи от семейното събитие с невероятно стилна дълга дантелена рокля, която почти веднага замени със сценичен тоалет, в който изчака реда си.

Камерата и водещ на Фен ТВ посрещаха всеки изпълнител след изявата му, за да сподели впечатления.

ПРЕДСТОЯЩО – 25и, понеделник, РУСЕ

В крайдунвския град към турнето се присъединяват още  гост-изпълнители – Десислава и Миро, за сметка на Ритон и Силвия Кацарова, която вече е отдадена на предсватбената треска, в което ще й „помага” Теди.

След Русе турнето ще „кацне” на 27-ми в старопрестолния град – Велико Търново. През ден следват още: Стара Загора, Пловдив, Хасково, Благоевград и Перник.

Коментари (0)

Публикувано в на 15 август 2011 г.