Турне на „Комиците“ 2012 – градове и дати с онлайн видео и снимки

Турне на „Комиците“ 2012 – градове и дати

Любо Нейков и компания тръгват из страната и тази година. Турнето на „Комиците“ ще чества с хумор, но и патриотизъм 100-годишнината от Балканската война. Първата дата е 11 август в Сандански, обяви пред агенция Стандарт Нюз самият главен комик Любо Нейков.

„Правим тематично турне – искаме заедно с феновете да честваме стогодишнината. С нас идват и Росен Петров, Деси Добрева и световните шампиони по бийтбокс – Скилър и Печенката“, каза Нейков. За първи път песните „Лудо младо“, „Девойко мари хубава“, „Море сокол пие“ ще звучат с модерни ремикси и бийтбокс импровизации.

Скечовете с емблематични персонажи като професора и студента, Сашето и Ванката, Комитите и т.н. ще бъдат пренесени във военна обстановка.

„Представете си да пратиш Сашето и Ванката на война – отваря се страхотен хумор“, обясни Нейков.

Смешките обаче не са единствената цел на балканското турне. „Искаме да повдигнем духа на българите, защото в нашата кръв тече кръвта на герои, които са дали мило и драго, за да защитят родината“, добави Любо Нейков.

Мотото на турнето е „Кръвта вода не става: Сто години от Балканската война“. Другите градове освен Сандански са Пловдив, Хасково, Стара Загора, Бургас, Варна, Каварна, Русе и Горна Оряховица. Билети ще се продават в магазините на Технополис по градовете.

Зрителите, които ще гледат „Комиците” на живо, имат шанс да спечелят и голямата награда на всеки концерт – LCD телевизор.

Пълна програма на турнето на „Комиците“:

Сандански (11 август)
Пловдив (12 и 13 август)
за първи път в Хасково (14 август)
Стара Загора (15-ти август)
Бургас (17 и 18 август)
Варна (20 и 21 август)
Каварна (23 август)
Русе (24 август)
Горна Оряховица (25 август)

Частично е използвана информация на агенция „Стандарт нюз“

Коментари (0)

Публикувано в на 31 юли 2012 г.