Цял свят гледа Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax в София!

Концертите на 4-ката ще бъдат излъчени в над 800 кина по света  минути след слизането на бандите от сцената!!!

Метъл боговете избраха единствено и само София,  от където да направят това революционно събитие!!!

Живееш в Канада, Мексико или Южна Африка или където и да е на другия край на света и не можеш да стигнеш до Европа това лято, за да станеш свидетел на историческото събитие Голямата Четворка на една сцена? Няма проблем. За теб ще направим революция! Благодарение на новите технологии, за първи път, и то точно в София, България ще бъде направено нещо наистина невиждано!!!

Голямата четворка на траша – Metallica, Slayer, Megadeth и Anthrax избраха София, от където да излъчат концертите си по време на фестивала SOFIA ROCKS powered by SONISPHERE FESTIVAL на 22 юни 2010. Изпълненията ще се дават в над 450 киносалона в САЩ и в над 350 в Европа, Канада и Латинска Америка чрез магията на сателитните технологии и специално HD излъчване.

Какво по-яко от това? 22 юни ще остане паметен ден в историята за всички ни! Милиони метъл фенове по целия свят ще се кефят заедно с бг публиката от Националния стадион Васил Левски! Да покажем на всички, че сме най-верните, най-неуморните, най-шумните фенове! Нашето настроение ще зарази целия свят! Ще се лее рок!

Билети за събитието могат да се поръчат на thebigfourlive.com, където са изброени и всички кина, които ще излъчват нашата фестивална дата.  Продажбите започват от днес в САЩ и от 28 май в останалата част от света. Хората от Австралия, Южна Африка и Нова Зеландия ще могат да го гледат на запис по-късно.

Ние пък ще ви чакаме да станете част от шоуто на самия стадион!!! Ще помните този ден завинаги!!! Елате да куфеем заедно и метъл светът да ни види!!!

SOFIA ROCKS 2010 POWERED BY SONISPHERE FESTIVAL

22-23 юни 2010

Национален стадион Васил Левски

Билети: в мрежата на Еventim, включително Германос, Пикадили и Техномаркет.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2010 г.