Цял отдел се изнася на почивка, благодарение на Радио ENERGY

ENERGY ВАКАНЦИЯ с любимата ти радиостанция!

Четири брокерки отиват в Анталия с радио ENERGY!

Тази седмица по радио ENERGY приключи една от най-любимите игри на слушателите на радиото – ENERGY ваканция с любимата ти радиостанция! Късметът се усмихна на Силва Колева и тя получава наградата – седемдневна почивка за четирима в Анталия!

Силва Колева беше изпратила имената на три свои колежки – Мирена Първанова, Росица Николова и Камелия Илиева, които да потвърдят, че слушат радио ENERGY.

Четирите фенки на радиото с най-много хитове от 90-те са служители на една и съща застрахователна компания. Оказа се, че и четирите, по време на работа, слушат единствено радио ENERGY и това им донесе почивка в Анталия в 4-звезден хотел и all inclusive програма!

Седемдневната отпуска на късметлийките обаче предизвика объркване в офиса на застрахователната компания, в която те работят. Сам техният мениджър се обади в радио ENERGY с молба – да не заминават и четирите едновременно, защото ще трябва да затвори целия отдел!

Така че момичетата заминават по двойки, а екипът на радио ENERGY им пожелава уникални спомени и запомнящи се емоции в перлата на Турция!

Радио ENERGY благодари на всички близо 800 участници в третото издание на ENERGY ваканция с любимата ти радиостанция и… не сменяйте честотата!

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2009 г.