Цвети Николова цъфна гола в Плейбой – снимки

Цвети Николова хипнотизира със сини и други… „очи“ от корицата на PLAYBOY

Прелестната благоевградска манекенка Цвети Николова краси корицата на мартенското издание на мъжката Библия. Синеоката, натурална красавица наскоро загърби българския моден подиум, за да разпръска сексапил в Италия и Швейцария. Въпреки натоварената си програма намери време и желание да заснеме най-горещата си сесия за брой 130 на PLAYBOY.

„По принцип българските мъже нямат проблеми с това да са естествени и смели, но в повечето случаи опитите им за свалка са доста комични. Примерно „профилната ти снимка във Фейсбук ужасно ме възбужда!”, през смях споделя Цвети и смело прави лингвистична дисекция на югозападния диалект.

Емблематичното PLAYBOY интервю този месец е с президента на БФС Борислав Михайлов. Легендарният вратар, който само преди две седмици навърши 50 години, говори надълго и нашироко за най-щастливите и най-нещастните моменти в кариерата си, за ръководството на футбола у нас, за предстоящия конгрес, за симпатиите на премиера в оставка Борисов и за личното и професионално развитие на сина си Николай.

Освен тези четива брой 130 предлага обширен репортаж за борбата за декриминализация на медицинската марихуана в България, профил на нашумелия поп-арт художник Стан Беловски, списък с всички гаджета на създателя на PLAYBOY Хю Хефнър, както и селекция на най-ексцентричните къщи на планетата и най-свирепите модели автомобили на 2013-а.

От март на страниците на списанието се завръща легендарната рубрика „Форум”, в която през този месец участват Димитър Шумналиев, Десислава Ризова и Митко Павлов, а като реверанс към читателите мъжката Библия връща още две от запазените си марки – скритото в корицата зайче и представянето на читателка на месеца.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 март 2013 г.