Цветелина Янева празнува бебе момче

Цветелина Янева трогна многобройните си фенове в социалната мрежа като след дълго отсъствие публикува няколко нови фотоса.

Фолк звездата, за която наскоро се разбра, че е станала майка, сподели интересни снимки, на които тя е решена в дълга рокля в морско синьо, а фонът зад нея е декориран с празнични светло сини и бели балони. На един от фотосите пък е показана приказна атмосфера, специално аранжирана за бебешко парти за момченце, съобщава Signal.bg.

Цветелина Янева очаква първородна рожба – писа списание Hello! България през април, с главен редактор Станислав Дочев.

„Новината се пази в тайна, но близки до звездата споделят, че тя се чувства добре и остава още малко до голямото събитие. Още в средата на миналата годината певицата намали музикалните си участия за да се съсредоточи върху семейното и любовта. Последните седмици тя прекара в Дубай, но към този момент Цвети вече е в България. Раждането се очаква да се случи тук, а бъдещият баща, известен политик, се вълнува и полага огромни грижи за любимата жена.“ – съобщава „Хелоу“.

Събитието единствена коментира в преглед на печата водещата на сутрешния блок на „Нова“ Анна Цолова. „За баща на детето списанието посочва известен политик, но не го назовава по име. А според светските клюки, мъжът до нея е депутатът от ДПС Делян Пеевски. Така че, Делян Пеевски очаква дете, това е информацията“, разкри Цолова.

Анна Цолова вече не е водеща в Нова телевизия.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 септември 2017 г.