Цветелина Янева пее с оркестър “Орфей” – и още нови песни! с онлайн видео и снимки

Цветелина Янева пее с оркестър “Орфей” – и още нови песни!

Оркестър “Орфей” записва три нови песни

Есента е плодотворен сезон за оркестър “Орфей”, който съвсем скоро ще влезе в студиото на “Пайнер”, за да запише нови мелодии.

Музикантите, популярни сред почитателите на фолклора с виртуозните си изпълнения, са подготвили три нови композиции. Първата мелодия със заглавие “Ъпдай 2″ е изцяло инструментална и претворява характерните за Северняшкия край ритми. “Недей поглеждай, бате Атанасе” се нарича втората песен, в която ще чуем и красивите гласове на Женя Георгиева и Пепа Янева.

Мелодията е в ритъма на ръченицата и със сигурност ще изненада приятно почитателите на фолклорната формация. В третата хороводна песен “Либе ле, либе хубаво” като солистка ще се включи и младата певица Цветелина Янева. Талантливата изпълнителка се очертава като красивата перла на оркестъра, която се радва на все повече успехи и в поп-фолк жанра. Наскоро Цветелина Янева се завърна от участие на о.Крит, където подари една незабравима вечер на задграничните си почитатели.

Оркестър “Орфей” може да се похвали с нов член в своя състав, който замести доскорошния кларнетист на формацията – Орлин Памуков. Наследник на виртуозния инструменталист стана 24-годишният Георги Динчев от Асеновград, който по нищо не отстъпва на предшественика си.

Инфо и снимка: Planeta.TV

Коментари (1)

Публикувано в на 30 октомври 2009 г.