Цветелина Янева: Кости не може да спаси самия себе си!

Какво казва Цвети Янева, специалният гост на “Автограф”

В новия брой на “Автограф” очаквайте среща с Цветелина Янева. Ще видите певицата броени часове след раздаването на наградите на списание “Нов фолк”, където тя прибави поредната порция награди към своята колекция от призове. Цвети бе отличена с приза “Най-прогресиращ изпълнител”, а проектът “На първо място” бе обявен за “Дебютен албум на годината”.

В “Автограф” изпълнителката споделя защо според нея видеото на “Влез” отново спечели в категорията “Видеоклип на 2010″. Цвети е много щастлива, че и дебютният й албум спечели награда. „Три години го подготвях, което е много. Дълго се лутах какъв стил да избера, какви песни. А и още се лутам”, разказва с усмивка певицата.

На въпроса на водещата дали мисли, че работата й с Кости ще доведе в един момент до уеднаквяване на песните като звучене, предвид това, че той работи и с други изпълнители на Пайнер”, Цвети отговаря:

„Трябва да има разнообразие в репертоара, не трябва да работиш с един и същ композитор. Кости е голям професионалист, но няма как да смогне да направи толкова различни парчета за такова отрицателно време. Просто напоследък има една такава негова вълна, от която няма как и той самият да се спаси да не се повтаря”.

В този брой на предаването Цвети ще се върне назад в годините и ще си спомни коя е първата награда, която е получавала в живота си. Певицата признава, че е много благодарна на човека до нея, че я подкрепя и се грижи тя да е спокойна, за да си върши както трябва работата.

Не крие, че голяма част от нещата, които прави, се случват благодарение на него. Талантливата изпълнителка признава, че обожава да пътува по света, а с какво ще зарадва българската общност по време на първото й гостуване в Лондон, ще разберете в новия брой на “Автограф”.

Инфо и снимка: Planeta.TV

„Автограф“ се излъчва в сряда от 20 часа, четвъртък в 11, петък в 05 часа, събота от 17 часа по „Планета“.

Коментари (0)

Публикувано в на 31 март 2011 г.