Цветелина Янева: Искам да забавлявам, не да затормозявам с онлайн видео и снимки

Цветелина Янева: Искам да забавлявам, не да затормозявам

Цветелина Янева – специален гост в “Автограф”

В новия брой на “Автограф” ще бъдете в компанията на Цветелина Янева. Младата певица ще признае, че лятото е нейния любим сезон, защото й въздейства по особен начин и я прави по-амбицирана и по-щастлива.

Цвети ще сподели, че летния сезон е много по-натоварен за изпълнителите, защото имат повече задачи. Но това може само да я радва, тъй като не й остава време да скучае. В “Автограф” певицата ще запознае зрителите с най-новата си песен със заглавие “По-страшно”, която вече се върти по “Планета” и “Планета HD”. За нея Цвети казва:

“Това е лятно парче, направено е хората да се забавляват с него и много да не мислят. Иска ми се на всеки да му влезе в главата и да си го пее и да си танцува, а не да го затормозява. Защото има песни, които са много хубави и лично мен ме затормозяват.” Цвети ще сподели, че в момента се чувства много добре, защото “първият месец след като изкарам нещо ново на пазара ми е най-любим.

Много ми е готино, понеже споделям мнения, получавам оценки от хората, интересувам се как се развивам.” Дали Цветелина Янева ще снима видеоклип отново в чужда държава ще разберете в “Автограф”. Гледайте новия брой на предаването, за да узнаете ще има ли почивка това лято за амбициозната изпълнителка.

Инфо и снимки: Planeta.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 11 август 2011 г.