Цветанов оглася посланията на ГЕРБ към избирателите

Цветан Цветанов във „Факторът Кошлуков”

Волен Сидеров представя своя план за България

Тази събота „Факторът Кошлуков” отново става трибуна на разпалени дискусии. След изпълнената с множество събития политическа седмица публицистичното предаване ще направи обзор на партийните позиции преди изборите на 12 май.

На горещия стол срещу водещия Емил Кошлуков ще седне заместник-председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов. От бившия вицепремиер ще научим готов ли е щабът на партията с листите и как ще отвърнат бившите управляващи на обвиненията, че работят за служебна победа. Цветанов ще обясни на зрителите и дали се притеснява от социологическите изследвания и какви са новите послания на ГЕРБ към избирателите.

Около кръглата маса ще се съберат представители на протестиращите, които ще огласят своите основни тези до изборите. Какви са платформите им и как ще обединят гласа на улицата – тези въпроси ще бъдат поставени на Кристиян Коев от Сдружение „Свободен избор”, Димитър Митев от Политическо движение „Българска пролет” и Янаки Ганчев от Коалиция „Орлов мост”.

За стартовите политически позиции преди 12 май Емил Кошлуков ще разговаря и с политолога и директор на „Галъп” Първан Симеонов, със социолога Венелин Стойчев и журналистката от в. „Стандарт” Зорница Гаврилова.

В разпален разговор за правата на потребителите, сметките и монополите своето мнение ще изкаже омбудсманът на Република България Константин Пенчев.

В студиото ще бъде и енергийният експерт Стефан Гамизов, с когото водещият ще разговаря по важните за обществото теми от последните дни.

„Факторът Кошлуков” ще даде трибуна и на лидера на „Атака” Волен Сидеров. От него ще научим какъв е планът му за България. Защо иска да присъства на заседанията в МС и има ли нарушение на конституцията при назначаването на служебния кабинет.

Гледайте „Факторът Кошлуков” в събота от 9:00 часа, само по TV7.

Виж видео запис от предаването

Коментари (0)

Публикувано в на 23 март 2013 г.