Цветан Цветанов се изправя срещу Сашо Диков

ДИКOFF: епизод 5, Мъжки времена

На 30 март 2013 г. ще видите: Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков, Васил Михайлов, Христо Сираков, Стефан Данаилов, Цветан Цветанов и трогателната история на държавния служител Камен

Мъжките времена изискват мъжки разговори. Такива ще бъдат те тази събота от 16:00 до 19:00 часа в ефира на Нова телевизия с водещ Сашо Диков.

Колко са десет години? Зуека и Рачков празнуват навръх рождения ден на „Господарите” в студиото на ДИКOFF. Ще си припомним и кои бяха първите водещи в първото предаване през март 2003-а в ексклузивни и неизлъчвани досега по Нова телевизия кадри.

Още една годишнина ще бъде отбелязана от Сашо Диков. Големият актьор Васил Михайлов избра ефира на Нова телевизия, за да даде едно от малкото си интервюта, и то само седмица преди да навърши 75 години. Какъв е мъжът на 75 и къде останаха войводите?

Мъжките разговори не могат да минат и без разговор за жени. Христо Сираков на обмен на опит при Сашо Диков. Колко е важно да бъдеш джентълмен, как изглежда голямата любов според Ицо 100-те манекенки и защо прякорите не красят човека.

Само няколко дни след като бе натоварен с отговорната задача да води две депутатски листи, народният любимец и изключителен актьор Стефан Данаилов дава интервю само за зрителите на ДИКOFF. Ще има ли сблъсък на титаните на предстоящите избори?

Следва една прелюбопитна история извън пределите на големия град, от Другата България, където кризата върлува със страшна сила и съкращенията не жалят никого. Кой всъщност е Камен и какво се случва след уволнението му ще разберем в специално видео за ДИКOFF.

Последният разговор е запазен за бившия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, който наскоро нарече Сашо Диков „доста добър интригант”. Срещата наистина ще е интригуваща, а от разговора ще разберем какво остана недовършено от ГЕРБ и започнаха ли ударите под кръста за предстоящите избори.

Видео анонс:

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 30 март 2013 г.