Цветан Цветанов открива „Код: криминално“ на bTV и PRO.BG! с онлайн видео и снимки

Цветан Цветанов открива „Код: криминално“ на bTV и PRO.BG!

Вътрешният министър Цветан Цветанов дава старт на „Код: Криминално”

Мая Костадинова ще бъде лицето на предаването

Журналистическо разследване за контрабандата на цигари в България ще бъде представено в първото издание на „Код: Криминално” в понеделник, 5 юли, в 22:45 ч.


Първият гост в студиото – вътрешният министър Цветан Цветанов – ще коментира темата на живо и ще отговаря на въпроси за последните акции на МВР. Повече за ефекта от работата на вътрешното министерство и за борбата с криминалния контингент зрителите ще научат в „Код: Криминално”.


Водещ на предаването ще бъде Мая Костадинова, която е част от екипа на НОВИНИТЕ на PRO.BG. Тя е криминален репортер от шест години, а в PRO.BG е от самото създаване на телевизията, тогава TV2. В „Код: КриминалноМая Костадинова ще търси отговори на въпросите, които поставят престъпленията, ще покаже на аудиторията преживяното от жертвите и техните близки. В студиото, заедно с гостите си, тя ще анализира предпоставките и причините, водещи до тежки криминални случаи.

Мая Костадинова няма да бъде единствено водещ в студиото, а и репортер на терен – там, където се случват събитията. Заедно с колегите си тя ще търси най-горещите криминални теми от деня, ще представят забравени случаи или затрупани дела, като и световни криминални новини.

–––––––-

„Код: Криминално” гледайте всеки ден от понеделник до четвъртък от 22:45 ч. в ефира на PRO.BG

„Процесът на интеграция между двете медии върви успешно и се радваме, че вече можем да представим на аудиторията общ проект на двата новинарски екипа – публицистичното предаване „Код: Криминално”, каза Люба Ризова, директор „Новини и актуални предавания” на bTV и PRO.BG.

Коментари (1)

Публикувано в на 2 юли 2010 г.