Цветан Цветанов на светло с Кулезич, втора серия!

„На светло с Люба Кулезич” този уикенд: политическите партии за хаоса след изборите

Този уикенд „На светло с Люба Кулезич” отговаря на най-актуалните въпроси от изминалата седмица. Кой опорочи изборите – денят, в който всички загубихме? В съботния ден отговорите на въпроса  ще търсят Едвин Сугарев, Методи Андреев и Емил Василев. Да чакаме ли политически  мъжки времена или флиртове за една нощ – в неделя, в студиото на водещата гостува Цветан Цветанов, заедно с Атанас Мерджанов и Десислав Чуколов.

Сред темите в първия ден от уикенда е връзката между босненските пирамиди и българското богомилство. Балканският Индиана Джоунс – археологът и откривател Семир Османагич преобръща историята на света в „На светло с Люба Кулезич” с твърдението, че илирите са построили в съседство три пъти по-стари възвишения от египетските.

Гост в предаването ще бъде и първият съпруг на Людмила Живкова, Любомир Стойчев, с нова книга и сензационни кадри от сватбеното им тържество.

Бившият председател на парламента Йордан Соколов с експертно, не лично мнение, гостува в ефира на Нова ТВ в неделния ден.

Превенция за живот или холивудска приумица е решението на Анджелина Джоли да премахне гърдите си. В ефир коментират пластичният хирург д-р Ильо Стоянов и фолкдивата Малина в женски разговор, с мъжки привкус.

Акцент в изданието е паяжината около отвличането и  убийството на бургаския строителен предприемач Стоян Стоянов, която четири години не може да се разплете, а делото „Гранити” се отлага за осми път.

На финала в неделната сутрин контраразузнавачът-писател Милан Миланов и ясновидката Гергана Герасимова разказват за своите търсения из тайните подземия на България, черпейки енергиен заряд от АКАША.

„На светло с  Люба Кулезич” всяка събота и неделя от 09.00 до 11.00 ч. по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн – 18.05.2013 г., 19.05.2013 г.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 май 2013 г.