ЦСКА-рите са повече от Левскарите? Такива са сметките на RING.BG! с онлайн видео и снимки

ЦСКА-рите са повече от Левскарите? Такива са сметките на RING.BG!

Малко повече от седмица остава до финала на „Ти от кои си?!”

ЦСКА води убедително пред Левски в „Националното преброяване на феновете”

В края на месец февруари, RING.BG стартира инициативата „ТИ ОТ КОИ СИ?! Национално преброяване на феновете на Левски и ЦСКА”. В деня на вечното софийско дерби, 27 март ще стане ясно кой от двата най-големи футболни отбора в България има повече привърженици.

Всеки „син“ или „червен” фен, независимо на каква възраст е и от кой пол, може да се регистрира чрез смс или телефонно обаждане, за да се включи в преброяването.

Във временият резултат ЦСКА води убедително над Левски. Феновете на „червените” до момента са повече от 13 000, а тези на „сините” са близо 10 000.

Събраните средства от първото по рода си национално преброяване ще бъдат предоставени за развитие на детско-юношеските школи на двата отбора. Затова всеки фен, регистрирайки своята любов към съответния отбор, ще даде и своя принос за подпомагането на младите футболни надежди на сините и червените.

Крайните резултати ще са ясни с последния съдийски сигнал от мача ЛЕВСКИ – ЦСКА, който ще се играе на 27 март и ще бъде излъчен пряко по PRO.BG от 19:45 часа. Кои фенове са повече – на сините или на червените, зависи единствено от тяхната активност. Нека ги преброим…

Временните резултати от преброяването RING.BG ще публикува ежедневно на интернет сайта на телевизията www.ring.bg, както и ще се обявяват в програмите на PRO.BG и RING.BG.

Коментари (0)

Публикувано в на 19 март 2010 г.