ЦСКА – Миньор и Черно море – Левски от ТВ7 и News 7

Четири мача от NEWS7 футболно първенство по TV7 и NEWS7

Тази седмица феновете на футбола ще могат да гледат в преки предавания четири мача от NEWS7 футболно първенство в ефира на TV7 и NEWS7.

В събота от 14:40 започва студиото преди дербито на кръга между Черно море и Левски. Преди прякото предаване ще видите портрет на двама футболисти, които са играли и в двата отбора – Симеон Райков и Даниел Димов. Гост-анализатор е Станислав Стоянов, а в екипа, който ще отрази двубоя, са Деян Веселинов, Илиян Енев и Иван Боянов.

Отново в събота, 30 март, в ефира на NEWS7 ще видите двубоя между Берое и Славия. Той започва веднага след голямото италианско дерби между Интер и Ювентус, който също ще бъде излъчен от News7 от 16:00. Мачът от стадиона в Стара Загора ще бъде показан в HD-качество. Двубоят между Берое и Славия ще бъде коментиран от Стоян Янков, а репортерите са Светлин Йочев и Петър Стоянов.

В неделя футболният маратон продължава с още две срещи. От 13:30 ще започне студиото преди прякото предаване на мача Монтана-Ботев, а от 18:00 е срещата между ЦСКА и Миньор, като студиото отново е половин час по-рано. Тези две срещи също могат да бъдат гледани по NEWS7.

Финалът на наситената футболна седмица ще бъде сложен с още един италиански сблъсък – ТориноНаполи от 22:00.

Гледай онлайн TV7: тук, тук, тук или тук.

Гледай онлайн News 7: тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 март 2013 г.