ЦСКА – Литекс, Лудогорец – Черно море онлайн и по ТВ7 / ББТ с онлайн видео и снимки

ЦСКА – Литекс, Лудогорец – Черно море онлайн и по ТВ7 / ББТ

TV7 и NEWS7 стартират пролетния дял от шампионата с три дербита

Треньорският дебют на Йешич, Георги Иванов и Станимир Стоилов пряко в ефирa

Българският футболен шампионат се завръща в ефира на TV7 на 1 март с двубоя СлавияБотев. Срещата ще бъде излъчена по TV7 в петък от 15:30. Останалите два мача този уикенд са ЦСКА-Литекс на 2 март, 15:00, по TV7 и Лудогорец-Черно море, 3 март, 18:00, по NEWS7 (в момента BBT).

Коментарното студио на двубоя Славия-Ботев стартира този петък в 15:00, а гост-анализатор е Антон Велков. В първото студио за сезона зрителите ще видят треньорския сблъсък между Велислав Вуцов и Станимир Стоилов. За Стоилов това ще е и първи мач в шампионата начело на Ботев. В екипа, който ще отрази този двубой, са Деян Веселинов – водещ студио, Мартин Томанов и Илиян Енев – коментатори, и Иван Боянов – репортер.

Гвоздеят на 16-ти кръг ЦСКА-Литекс тази събота стартира със студио в 14:45, коментатори на мача са Мартин Томанов и Деян Веселинов, водещ на студиото – Илиян Енев, а репортер – Петър Стоянов. Освен традиционния заряд в дербито между ЦСКА и Литекс, двубоят е и повторен дебют в шампионата за сръбския специалист Миодраг Йешич. Той ще се изправи срещу легендата на българския футбол и треньор на Литекс Христо Стоичков.

Футболният маратон, който завършва в ефира на NEWS7 (в момента BBT) навръх националния празник 3 март с мача, бележи треньорският дебют на Георги Иванов-Гонзо, който пое варненци. Коментарното студио преди мача започва в 17:30, а срещата ще бъде коментирана от Деян Веселинов с репортер Светлин Йочев.

Освен Антон Велков, който е гост-анализатор на двубоя Славия-Ботев, този сезон гост-коментатори в ефира на TV7 ще са още Светослав Петров, Адалберт Зафиров и Георги Тодоров. И четиримата освен играчи, са били и треньори във водещите български футболни клубове. TV7 запазва традицията си от миналия сезон и ще показва в коментарните си студия визитки на играчи и треньори с любопитни моменти от тяхната кариера.

„При отразяването и заснемането на мачовете ще следваме световните стандарти. Големите двубои от българския шампионат ще бъдат показвани, ако е необходимо, и с 20 камери и в HD-качество. Миналата година вече показахме на българската публика, че можем да развием този продукт, и искаме да продължим, с помощта на футболните клубове, да правим шампионат, който да повишава своето качество във всяко едно отношение”, коментира Николай Бареков, изпълнителен директор TV7, News7 и Super 7.

„Този сезон отново ще заложим на обективен коментар, качествена картина, различни гледни точки на случващото се на терена и извън него”, коментира Миляна Велева, изпълнителен продуцент „Спорт”. „Нашият екип многократно е доказвал, че иска да развива продукта български футбол. До края на шампионата предстоят сериозни битки, на които каналите от групата ще ви направи свидетели.”.

Гледай ТВ7 на живо по интернет: http://tv7.bg/liveTV/
Алтернативни линкове: линк 1, линк 2, линк 3

Гледай ББТ на живо онлайн: линк 1

Коментари (0)

Публикувано в на 27 февруари 2013 г.