Цирк Балкански с благотворително шоу в Пловдив – покана от Magic FM с онлайн видео и снимки

Цирк Балкански с благотворително шоу в Пловдив – покана от Magic FM


Цирк „Балкански“ в подкрепа на дарителската инициатива на Радио Magic FM

Български и чуждестранни звезди на легендарния цирк ще играят благотворително на 24 октомври в помощ на Детската онкохематологична болница

Най-големият роден цирк, получил признание в цял свят – Цирк “Балкански”, застава зад дарителската инициатива на Радио Magic FM, Фондация „Помощ за благотворителността в България“ и сайта „Спаси, дари на…“ в подкрепа на  Специализираната болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания – София  “Приказка без край… Чудото си ти!”.

На 24 октомври от 19 часа приказката ще оживее на манежа на Цирк “Балкански” в Пловдив, а всички средства от продажбата на билети ще бъдат дарени в полза на  инициативата.

“В понеделник извънредно трупата на “Балкански” ще представи благотворително нови интересни, опасни и атрактивни номера”, съобщи за Радио Magic FM директорът на цирка Александър Балкански-баща. “Тази година изпълнителите са както българи, така и гости от Русия, Украйна, Румъния, Италия, Великобритания и Бразилия.”

Циркови изпълнения от различни жанрове – копф трапец, баланс на цилиндри, першове, жонгльорство, баланс на моноцикли, акробатика, еквилибристика и въздушни номера ще  пренесат зрителите в свят, в който няма невъзможни неща. Най-малките почитатели на цирковото изкуство ще се срещнат със своите любимци – клоуните.

Цирк “Балкански” ще представи в подкрепа на “Приказка без край… Чудото си ти!” и уникален атракцион – дресура на бели лъвове. Гвоздеят в програмата ще бъде “Глобусът на смъртта”, в който ще влязат петима бразилски мотоциклетисти, рекордьори на Гинес.

Благотворителното представление на Цирк „Балкански“ е в Пловдив на 24 октомври, понеделник от 19 часа.

Билети за спектакъла на цени от 15, 20 и 25 лева – от билетния център пред Община Пловдив.

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2011 г.