Цецо Елвиса срещу ДесиСлава на Евровизия /аудио/

Цецо Елвиса на Евровизия

Песента на Цецо Елвиса „ Love goes around” е с реални шансове да се превърне в българската песен, представяща страната ни на „Евровизия“ 2012 в Баку.  След първата селекция на журито, определящо полуфиналистите за конкурса, парчето се нареди на второ място по брой точки в крайното класиране, от общо  64- те  подадени нови български песни. Първа е ДесиСлава – DESS, която все още не е представила своето парче.

ПЕСЕН ИЗПЪЛНИТЕЛ ГЛАСУВАНЕ

01
„LOVE IS ALIVE” DESS

146

02
„WITHOUT YOU” ТЕНИ ОМЕДЕ

116

03
„LOVE GOES AROUND” ЦВЕТЕЛИН АТАНАСОВ- ЕЛВИСА feat. DZ

116

Песента Love goes around” е по музика и аранжимент на Светльо Къслев – композиторът, спечелил тазгодишното детско издание на  конкурса „БГ Евровизия“ и по текст на  Мариела Нейкова, половинка на Цецо Елвиса. В нея участие взема и талантливата вокалистка Даниела Златанова, с която певецът има вече три успешно реализирани видеоклипа. Двамата изпълнители имат подписан договор с най-големия независим лейбъл “ ТоКо Интернешънъл”, който разпространява продукцията им в над 66 държави по цял свят. Лично мега звездата Пол Анка им дава разрешението си  да  използват рефрена му за първия си сингъл, от популярния световен хит “She’s a Lady”, след като чува записа с тяхното изпълнение. Самостоятелният   сингъл на дуетната половинка на Цецо, Даниела Златанова, се разпространява от “Universal Music” Франция и седмици наред е в челните позиции на всички френски чартове.

Цветелин Атанасов е един от успешните и най-обичаните изпълнители на българската музикална поп сцена. Популярен е още и като един от най-добрите имитатори на Елвис в света. Печелил е официалният международен конкурс за двойници на Краля на рока, който се провежда всяка година в Мемфис, Тенеси. Почетен гражданин е на родния град на Краля на рока- Тупело, Мисисипи. За приноса си към българо-американските културни отношения получава лично благодарствено писмо от президента на Щатите Бил Клинтън.

През последните две години Цветелин Атанасов живее и работи на Канарските острови, където взема участие в мащабна международна шоу продукция, в стила на Вегас, заедно с популярни артисти от Америка, Южна Африка, Русия и Англия. Цецо изнася и самостоятелни концерти в Германия, по покана на немски тур мениджъри.

В момента певецът е в  България и подготвя видеоклип към най-новата си песен, направена специално за „Евровизия“.

Love goes around

You can never have all that goes around
you can close your eyes and catch the love around
if you like me and you want me
you better kiss me.

I can kiss you once and twice
you told me that you want me
now is time to have me
that’s my advise.
Love me more and more and treat me nice
and well be together.

You can always feel the love that goes around
you and me we love that goes around.
You can always catch the love that goes around,
and love is all the time.

I can hug and kiss you baby night and day
and your wish to fulfil not to live without you baby
I want you to give me more than I can wish
do you feel me baby baby..
you making me crazy.

You can never have all that goes around
you can close your eyes and catch the love around
if you like me and you want me
you better fell me.
RF)

Коментари (0)

Публикувано в на 18 ноември 2011 г.