Цензурата в журналистиката – икономическа или политическа? с онлайн видео и снимки

Цензурата в журналистиката – икономическа или политическа?

Петко Бочаров гостува на Мира Добрева

В четвъртък основен гост в „Денят отблизо с Мира” ще е журналистът Петко Бочаров. Мира Добрева ще поговори с него за журналистиката преди и сега. Каква е цензурата днес – политическа или икономическа и стремят ли се журналистите да бъдат добронамерени към приятелите, които ги подкрепят? Това са основните въпроси, на които ще даде отговор неостаряващият публицист. Накъде върви светът и какъв ще бъде новият световен ред според Бочаров – зрителите ще разберат в предаването на 20 октомври.

Водещата Мира ще покаже историята на една многодетна майка, която е изгонена от вкъщи, защото не може да плати задълженията си. Специалното в нейния случай е, че тя не обвинява никого. Твърди, че щом не плаща, е справедливо да й бъде отнет дома. Дискусията от Фейсбук, която ще бъде пренесена и в студиото, е на тема: „Скъпо ли е да си беден?”

В изминалото предаване (гледай онлайн) основен гост бе журналистът символ на телевизията Иван Гарелов. Връщайки се в спомените си, той откри, че цени много повече приятелствата създадени през годините, отколкото онова, което всички познават като негови професионални успехи. Той сподели, че телевизията му липсва, защото натоварва сетивата по много по-различен начин, отколкото да седнеш и да пишеш. Журналистът доказа, че за него не е проблем да води и женско предаване с лекота. На финала на предаването сподели, че някога е смятал, че с годините човек става по-корав, но сега се е оказало точно обратното. На гости на Мира Добрева беше един Иван Гарелов, който лесно се разчувства и вече знае, че това е правилният ред.

„Денят отблизо с Мира” – 20 октомври 10:10 часа

Гледай видео запис от предаването онлайн.

Коментари (0)

Публикувано в на 20 октомври 2011 г.