Центърът на София избухна с концерта на CITY Radio & TV с онлайн видео и снимки

Центърът на София избухна с концерта на CITY Radio & TV

Повече от 50 000 пяха “When Love Takes Over” в центъра на София

Главозамайваща Kelly Rowland, перфектно време и най-големите хитове на 2009 на LOOP Live!

Снощи центърът на София се превърна в огромен открит клуб без вход!

Организираният от най-младата мобилна мрежа LOOP и любимата музикална телевизия в България City TV концерт LOOP Live! 2009 и тази година се превърна в уникално преживяване за повече от 50 000, дошли на пл. “Ал. Батенберг” да чуят и видят любимите си изпълнители. За първи път тази година организаторите и феновете случиха на перфектни атмосферни условия, а публика имаше докъдето ти видят очите!

Точно в 20:00 под виковете на множеството водещите на City TV Джули, Вяра, Илиян, Наско, Алекс и MVP дадоха старт на третия LOOP Live! След това безспорните имена на музикалната 2009 стъпиха на сцената, а публиката, изпълнила площада, пееше с пълно гърло хитовете им.

Guru Josh Project откри с взривяващото Infinity, по време на което акробатка изпълняваше сложни маневри, висейки на въже от покрива на сцената.

Eddie Wata от Нигерия се качи на сцената, за да изпълни хитовете си My Dream и I Love My People. А DJ-ят от Румъния Tom Boxer и уникално красивата му певица Antonia раздвижиха публиката с Beautiful Day и Dancing.

В шоуто участваха и българските Миро, Vessy и Illmate с Рут. На концерта прозвучаха още Déjà Vu, Love и Amazing на горещата Inna, а Katerine изпя Ayo Technology и чисто новото й Treat Me Like А Lady.

Песента Hot на Inna зазвуча и от телефоните на над 10 000 от събралите се на площада фенове. LOOP им предостави възможност да я свалят безплатно на телефоните си чрез специални мобилни и стационарни bluetooth сървъри. Благодарение на това, хилядите почитатели на изпълнителката станаха част от нейната песен.

Заря, впечатляващи пироефекти и страхотни танцьорки взривяваха площада, но публиката чакаше най-голямата звезда на вечерта. Феноменално красивата и гласовита Miss Kelly се качи на сцената на LOOP Live! и направи незабравим мини концерт в следващите 40 минути.

Облечена в прилепнало, секси черно трико Кели изпя най-силните си солови песни – сред които Work и Dilemma и мегамикс от стари парчета от периода й с Destiny’s Child, на които публиката не спря да танцува.

Впечатлена от публиката, Кели благодари на българските си фенове за подкрепата през годините и намекна, че много би й се искало да дойде отново тук, но този път с колежките си от Destiny’s Child.

Неподозирайки главозамайващия успех на дуетното й парче с David Guetta в страната ни и самата Кели се учуди, когато повече от 50 000 гърла запяха When Love Takes Over с нея!

Loop Live! 2009 ще се излъчи тази неделя, 18. 10 по Сity TV и NOVA от 22:30 ч. Концертът се проведе със съдействието на отдел “Култура” към Столична община.

Коментари (3)

Публикувано в на 12 октомври 2009 г.