Целият свят гледа Део и Лео, участва Елена! /видео/

Лео и Део вадят ново парче

Примиерата на новия сингъл „Целият свят“ трябваше да бъде през юни, но неочаквано подрани

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=YA1T6pB7E5g

Лео и Део се събраха за поредния си музикален проект. Новото им парче се казва „Целият свят“ и премиерата му щеше да бъде в началото на юни. Появи се обаче още на 25 май.

„Целият свят“ отново има вкус на море и се върти около слънцето, купона, гъвкави момичета и забавления. В клипа, обаче, има интрига между добрия и лошия герой.

В клипа на Лео е поверена ролята на „лошото момче”, завъртян в купони и алкохол с красиви момичета, а Део играе улегналия младеж „напук на жълтата преса”. С това парче Део направо заявява, че е отказал размазващите купони и вече става добро момче. Известно е, че италианецът не близва и капка алкохол, а пък двамата са лица на кампанията „България без дим”.

Парчето носи поздрав и към Лора Караджова, тъй като е замислено и записано още докато двамата с Део са заедно. И макар че фенове в мрежата коментират, че това е закачка с Лора, авторите му твърдят, че, напротив, то е направено с нейно знание и в нейна чест.

Щипка сол в „Целият свят“ внася куплетът на италиански, който се очаква да бъде разбран само от някой италиански рапър.

Снимките на видеото бяха направени преди дни в уникална пустинна местност до Варна и в село Крапец, където Лео и Део заведоха любимите си жени за подкрепа. Годеницата на Лео Лучия участва като консултант в стайлинга, а новото гадже на Део направо взе участие в клипа. Текстът на парчето е на Лео и Део, музиката е дело на Бате Пешо, а видеото е поверено на хип-хоп режисьора Bashmotion.

Италианецът води собствено кулинарно шоу „Какво ви забърка Лео“ по TV7 и има хиляди фенки. Миналата година направи с рапъра Играта летните хитове „Хайде на морето“ и „Weekend”, както и първото си парче на български „Яко парти“.

Део пък напоследък се изявява с яки танци в Dancing Stars, където и намери новата си любима Елена. Тандемът се събира за трети път в общ музикален проект, като преди години двамата направиха хитовете „Пази маса“ и „Е, и?“.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 май 2013 г.