Царица Татуировка и Мистър Шок превзеха София – Tattoo Fest 2010!

Tattoo Fest 2010 – Зрелище без аналог!

Ден след поредния  9-ти  Tattoo Fest, тръпката от видяното още държи посетителите, които продължават  да говорят за  зрелищния спектакъл, организиран от Inky Dragon и GORGON.

Огън, акробати, триметрови клоуни и яките бийтове на DJ Rawland, поддържаха градусът на настроение.

Посетителите бяха впечатлени от   аерограф шоуто на  Мирчо Мирчев, който пред очите им създаваше поредния си шедьовър върху предния капак на кола.

Tattoo Fest, Хиляди почитатели на татуировките, Календар Нова Тв, 02 октомври 2010:

Фотоизложба и алтернативна мода  приковаха погледите на публиката, а водещият Станислав Яневски, познат ни още като Виктор Крум от филма за „Хари Потър”, раздаде много награди –  както на публиката, така и на победителите в конкурсите за най-добра рисунка и татуировка в различни категории.

Tattoo Fest 2010 – Шоу, болка и огън

„Човече, тея са луди!” – продължава да е изречение на всеки, който е бил на феста и е видял „Откачалките” от „A Sangre Fria Body Art“, които освен с огън възпламениха публиката със зрелище, невиждано до момената в България – люлеене, висене, танцуване на няколко метра от земята, закачени на  стоманени куки! Нереалното изживяване бе изпитано и от доброволци от публиката, първа на сцената се качи младо момиче.

Sofia Tattoo Fest 2010

Отминалата събота ще се помни още дълго като емоция, като тръпка или като пиърсинг и татус, направени при някои от корифеите в областта, по време на Tattoo Fest 2010. Феновете на вечното изкуство от сега питат „Кога е следващият фест?” и нетърпеливо очакват информация за 10-тия юбилеен фестивал.

Tattoos are foreverLife is not!

Снимките са любезно предоставени от Петър Бегов Stand.bg.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 октомври 2010 г.