„Царете на комедията“ изгони публиката, пляскаща за 5 лева и сандвич с онлайн видео и снимки

„Царете на комедията“ изгони публиката, пляскаща за 5 лева и сандвич

Павликени е център на „От местопрестъплението” в новия сезон на „Царете на комедията”

Шоуто с водещ Део започва с много нови рубрики, нов дом и нови идеи за умиране от смях

Павликени е център на „От местопрестъплението” в новия сезон на „Царете на комедията”. Катето Евро е сред главните герои в пародията на популярния сериал, който се излъчва по „Нова телевизия”, а неин партньор е Филип Аврамов-Фицата.

Него и актрисата от „Оркестър без име” ще видим в още едно превъплъщение – на продуцента Тошибата и фолк певицата Ивуна, която в първото предаване ще изпълни абсолютно на живо „Казан кючек”.

В „Царете на комедията” остават три хитови рубрики. В „Изпържен” първият гост е Фънки. Топ 10 ще се занимае с най-често употребяваните изрази от левскари, а „Аре да те видим” е на тема „Родителска среща”, в която Ники Урумов е разтревоженият учител, Катето Евро е изнервената майка-непукист, а Мамалев – угриженият баща. Условието към всички тях е изреченията им да започват с буквата „р“.

В монолога си Ники Урумов, преобразен като най-големия Селинджър, ще докаже, че Селинджър не е писател, а състояние на духа и ще даде обяснения защо никой не може а го върне на село.

„Царете на комедията” реши веднъж завинаги да се пребори със затлъстяването на нацията. Затова започва кампанията „Кажи не на тутманика”, в която ще разберем как да се освободим от излишните килограми. Холестерол и Гъци са двете лица, които застават зад идеята, а зад образите на двамата дебеланковци стоят братята актьори Дарин и Деян Ангелови.

Две от най-рейтинговите предавания на „Нова телевизия” – „ВИП денс” и „Цената на истината”, ще имат свои пародии в „Царете на комедията”.

В „Пръц денс” ще ни разсмиват водещият Иван-и-Андрей (Део), Студен Цветков (Чочо Попйорданов), Сеира Добрева (София Бобчева), Недолюба Кулезич (Фицата), Галета Великова (Станислав Ганчев-Сънчо), г-жа Плешка Бобева (Ники Урумов), Ивайло Манолов (Жоро Мамалев) и турската звезда Небет Шекер (Васко Драганов).

Освен това, „Царете на комедията” вече ще се аплодира (или освирква) от хора, която не пляскат срещу 5 лева и сандвич, а от истинска публика, която по думите на водещия Део „може да напсува във всеки един момент”.

„Царете на комедията” – сряда от 22:00 ч. по Нова телевизия

Коментари (2)

Публикувано в на 28 октомври 2009 г.