Трудното завръщане на Тони Бракстън – това е албумът „Pulse“

TONI BRAXTON – Pulse

Една от най-впечатляващите и гласовити певици на 90-те години е отново под светлините на прожекторите след няколкогодишното си отсъствие от музикалната сцена. Toni Braxton е готова със своя шести студиен албум – Pulse, който ще излезе в началото на месец май. С новия си музикален проект изпълнителката отново заблестява ярко на звездния небосклон!

В новия проект на Toni, който е уникална смесица от ритмични  и съвременни аренби балади, могат да се открият както познати, така и съвсем нови музикални сътрудничества. Завиден успех пожъна пилотният сингъл „Yesterday” с участието на талантливия млад изпълнител Trey Songz – парчето се изкачи до 12-о място в класацията на Billboard за хип-хоп и аренби песен.

В интервю Toni Braxton заявява, че работата по създаването на албума й отнема доста време и усилия – изпълнителката записва цели 30 песни в звукозаписното студио. Началото на февруари е първоначалната дата, за която е планирано излизането на Pulse, но тя се отлага, тъй като в мрежата предварително изтичат някои от водещите сингли и това налага да бъдат записани още нови парчета.

С преминаването си към Atlantic Records и новия си албум Pulse, Toni Braxton поставя началото на една нова ера в кариерата си!

Pulse излиза на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Toni Braxton – ‘Yesterday’ ft. Trey Songz

Коментари (0)

Публикувано в на 26 април 2010 г.